Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το πιο «τρομακτικό» πράγμα με τη γονεϊκότητα

03.12.2022
Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το πιο «τρομακτικό» πράγμα με τη γονεϊκότητα
Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ιδιότητά της ως μαμά έκανε η Jennifer Lopez μιλώντας στη στήλη «73 Questions» της Vogue. Η μεγάλη σταρ ήταν χαλαρή, ζεστή και αληθινή όσο ποτέ. Πολλά, φυσικά, καλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των 73 ερωτήσεων και ειδικά όταν μίλησε για τα θέματα της γονεϊκότητας και της οικογένειας, η JLo ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής και στοχαστική.

Όταν ρωτήθηκε, «Ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα στη γονεϊκότητα;», η μαμά των δύο παιδιών από τον Marc Anthony και θετή μαμά των τριών παιδιών του Affleck, γέλασε και αναφώνησε: «Τα πάντα!» Σταμάτησε για λίγο και μετά συνέχισε: «Αλλά σίγουρα τα χρόνια της εφηβείας».

Και στη συνέχεια ρωτήθηκε: «Και ποιο είναι το πιο ικανοποιητικό;» «Το πιο ικανοποιητικό...» σκέφτηκε, «Είναι ότι καταλήγουν να σε διδάξουν».

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τι έγραψε ο Ben Affleck στο μονόπετρο που της χάρισε και η συγκίνησή της δεν κρύβεται

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας ρωτήθηκε επίσης, «Πώς θα περιέγραφες την εργασιακή σου ηθική;» και απάντησε: «Ασταμάτητη». Και η επόμενη ερώτηση: «Και τι ελπίζεις να μάθουν τα παιδιά σου από το ότι είσαι ασταμάτητη;» H Lopez απάντησε: «Ότι αν δουλέψεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις τα πάντα». Και στη συνέχεια ρωτήθηκε: «Πιστεύεις ότι το καταλαβαίνουν αυτό;» Η σταρ αφού σκέφτηκε λίγο απάντησε «Το ελπίζω».

Η Jennifer αποκάλυψε επίσης στον κόσμο μερικά από τα αγαπημένα της εορταστικά πιάτα, χάρη στη Vogue που την ρώτησε: «Πες μας μια χριστουγεννιάτικη παράδοση για την οποία εσύ και η οικογένειά σου ανυπομονείτε περισσότερο;» Το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά είπε: «Μαγειρεύουμε το ίδιο φαγητό κάθε χρονιά, που το αγαπώ, γιατί το περιμένω όλο το χρόνο. Μαγειρεύουμε παστέλια και ρύζι με χοιρινό και μπιζέλια και χοιρινό μπούτι με όλες τις σπεσιαλιτέ. Είναι το αγαπημένο μου».

Σαν αληθινή fashionista και λαμπερή προσωπικότητα, η Lopez πρόσθεσε γρήγορα: «Επιπλέον, είναι η πιο λαμπερή γιορτή από όλες». Και εκεί έρχεται η ερώτηση: «Με λίγο coquito (κοκτέιλ);» Και όπως ήταν αναμενόμενο η Λατίνα σταρ γελώντας, είπε: «Λίγο coquito, ναι».

Η Jennifer Lopez είπε ότι «ένιωθε ότι θα πέθαινε» μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck