Σοφία Χατζηπαντελή: Χωρίς προηγούμενο η επίθεση στη Γρηγοριάνα και τα "καρφιά" στους κριτές του GNTM

01.12.2022
Σοφία Χατζηπαντελή: Χωρίς προηγούμενο η επίθεση στη Γρηγοριάνα και τα "καρφιά" στους κριτές του GNTM
Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν "μασά" τα λόγια της και μιλά πάντα με απίστευτη ευθύτητα για τους πάντες και τα πάντα. Μέσα από τα social media τα πιο πρόσφατα "χτυπήματα" και αποδέκτες συνεργάτες της στο GNTΜ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την αποχώρηση της Γρηγοριάνας Πλυτά, η οποία έφτασε μέχρι την τελική 9άδα αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει πιο κάτω.

Στο πρώτο post μετά την αποχώρησή της, η νεαρή κοπέλα θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της και τις ευχαριστίες της σε όσους γνώρισε στο GNTM, μεταξύ αυτών και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία, θυμίζουμε ότι συμμετείχε στις auditions.

"Από μικρή μου άρεσε να πιστεύω πως τα όνειρα μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να τα πιστεύεις δυνατά και με την ψυχή σου! Πάντα έβαζα υψηλούς στόχους στην ζωή μου και τους κυνηγούσα, δεν τους πετύχενα πάντα με την πρώτη αλλά σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός!", ξεκίνησε την ανάρτησή της η Γρηγοριάννα περνώντας πολύ γρήγορα και στους κριτές που της έδωσαν τα 4 Ναι και ξεκίνησαν όλα.

"Το @gntmgr οι κριτές @vickykaya_ @sophiahadjipanteli @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official και οι coaches @maryvitinaros @christosbir μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όμως τα 4 ΝΑΙ ήταν μόνο η αρχή !!", συνέχισε η νεαρή κοπέλα περνώντας και σε άλλες ευχαριστίες και καταλήγοντας σε μία συμβουλή: "Κλείνοντας, να θυμάστε ότι if you wanna be on top πρέπει να μάθετε να ισορροπείτε σε αυτή".

GNTM: Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε τη Σοφία Χατζηπαντελή με μια αγκαλιά αλλά συζητήθηκε αρκετά - Τα πρώτα πλάνα της Mary Vitinaros

"Άστραψε και βρόντηξε" η Σοφία με την αναφορά στο όνομά της από τη Γρηγοριάνα και το έδειξε με έντονο τρόπο μέσα από ένα story που ανέβασε. Με φόντο μια μαύρη γάτα διαβάζουμε τα εξής:

"Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω ακούσει πάρα πολλά ‘όχι’ για να φτάσω ως εδώ στην καριέρα μου και έχω ακόμα πολύ δρόμο. Σας παρακαλώ, μην με προσβάλλετε ταγκάροντάς με σε δικά σας πράγματα σκεπτόμενοι ότι μπορώ να σας βοηθήσω ή ότι θα σας βοηθήσω ενώ δεν έχετε κάνει από τη μεριά σας ούτε το ελάχιστο που πρέπει για να πετύχετε τα "όνειρά" σας. Με αγάπη και ειρήνη… Να περάσει ο επόμενος", γράφει η Σοφία με τον γνωστό ευθύ τρόπο της.

Ούτε οι συν-κριτές της, όμως, έμειναν "αλώβητοι" από τη σκληρή της γλώσσα. "Γύρνα πίσω στο GNTM, λείπεις", της έγραψε κάποιος follower στο Instagram και η Σοφία, αντί απλά να απαντήσει, πέρασε στην επίθεση.

"Μωρό μου, σε αντίθεση με τους άλλους κριτές, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω απλά για όσα έχω κάνει. Τα κάνω πραγματικά", έγραψε το μοντέλο και η φωτιά άναψε για τα καλά!

Τώρα, αν όλα αυτά είναι σκόπιμα για να πέφτει λάδι στη φωτιά του ενδιαφέροντος για το παιχνίδι, όπως ενδεχομένως συνέβη και με την "κόντρα" της Σοφίας με τη Mary Vitinaros δεν είναι γνωστό. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σε κάθε περίπτωση, η Σοφία θα καθίσει ξανά στο πλάι της Βίκυς Καγιά, του Γιώργου Καράβα και του Τάσου Σοφρωνίου, όπως έχει προγραμματιστεί για τα τελικά επεισόδια του GNTM. Μέχρι τότε, αναμένουμε νεότερα.

Ζωή Κίττα