Και ο Gary Oldman ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να αποσυρθεί από την υποκριτική

22.11.2022
Και ο Gary Oldman ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να αποσυρθεί από την υποκριτική
Ο ηθοποιός εμφανίζεται στο "Slow Horses" - Δήλωσε πως "Όταν είσαι νέος, νομίζεις ότι θα καταφέρεις να τα κάνεις όλα — μετά περνούν τα χρόνια"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Gary Oldman δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ρίξει την αυλαία μιας λαμπρής καριέρας με τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ και έχοντας γίνει ένας από τους ηθοποιούς με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία. Ο Βρετανός σταρ της τριλογίας του Batman του Christopher Nolan και του μακροχρόνιου franchise του "Harry Potter" επιστρέφει στην τηλεόραση στη δεύτερη σεζόν της σειράς "Slow Horses" του Apple TV+ και τώρα ο ηθοποιός είπε ότι θα χαρεί να σταματήσει όποτε τελειώσει η σειρά.

Jason Momoa: Μετά από τις οικονομικές δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών του, σήμερα είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς

Ο Oldman δήλωσε στους Times του Λονδίνου: "Είχα μια αξιοζήλευτη καριέρα, αλλά οι καριέρες φθίνουν και έχω άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν εκτός της υποκριτικής. Όταν είσαι νέος, νομίζεις ότι θα καταφέρεις να τα κάνεις όλα — μετά περνούν τα χρόνια. Είμαι 65 την επόμενη χρονιά, τα 70 είναι στη γωνία. Δεν θέλω να είμαι ενεργός όταν είμαι 80. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος και με τιμή και προνόμιο να εφανιστώ ως Jackson Lab [ο χαρακτήρας του στο Slow Horses] — και μετά να σταματήσω".

Ο Pierce Brosnan έγινε ξανά παππούς - Η συγκινητική ανάρτηση και οι γλυκύτατες εικόνες

Ευτυχώς, οι θαυμαστές του Oldman θα μπορούν να τον δουν για λίγο ακόμα. Έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη σεζόν του "Slow Horses" και θα εμφανιστεί ξανά στην οθόνη τον επόμενο χρόνο στο "Oppenheimer", το οποίο αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της ατομικής βόμβας, όπου ο Oldman υποδύεται τον Πρόεδρο Trueman. Ο ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ του το 2018 για την ερμηνεία του ως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου στο "Darkest Hour". Είχε προταθεί στο παρελθόν για το "Tinker Tailor Soldier Spy" το 2012 και αργότερα το 2021 για το "Mank".