Η Kim Kardashian δέχεται αρνητικά σχόλια για την «υπερτιμημένη» σειρά οικιακών ειδών της

01.10.2022
Η Kim Kardashian δέχεται αρνητικά σχόλια για την «υπερτιμημένη» σειρά οικιακών ειδών της
«Γιατί η Κιμ Καρντάσιαν πουλάει κάδους απορριμμάτων 129 δολαρίων…;», αναφέρουν σχόλια στα social media

Φαίνεται ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα, η οικογένεια Kardashian-Jenner βγάζει ένα νέο προϊόν. Μόνο φέτος, η μάρκα περιποίησης δέρματος της Kim Kardashian, Skkn, η σειρά βιταμινών Lemme της Kourtney και η Kendall, που πρόσθεσε στη σειρά τεκίλα της 818 ένα μπουκάλι οκτώ ετών. Και τώρα, η Kim Kardashian μπαίνει στον χώρο της διακόσμησης, με την ολοκαίνουργια σειρά αξεσουάρ οικιακών ειδών της.

Η Gwyneth Paltrow έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με μια ολόγυμνη και ολόχρυση φωτογραφία

Η Kim έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει τη νέα της σειρά αξεσουάρ σπιτιού, με πέντε τεμάχια. Η σειρά θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 6 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει πέντε προϊόντα όλα από σκυρόδεμα - έναν δίσκο καλλωπισμού, ένα στρογγυλό δοχείο, ένα κάνιστρο, ένα κουτί χαρτομάντηλων και ένα καλάθι απορριμμάτων.

Μιλώντας στο Architectural Digest, η Kim είπε ότι βρίσκει τους γκρι τόνους των προϊόντων ηρεμιστικούς και ήθελε η νέα σειρά να συμπληρώνει τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας της. Είπε: "Λατρεύω το μπετόν και τους γκρι τόνους, μου φαίνεται πολύ ζεν. Όταν σχεδίαζα τη συσκευασία για τη σειρά περιποίησης δέρματος Skkn by Kim, ήθελα η συσκευασία να φαίνεται πολύ καλή στο σπίτι μου. Όλη μου η έμπνευση ήταν συγκεκριμένη γλυπτική και διάφορες αποχρώσεις της πέτρας. Για αυτά τα νέα οικιακά αξεσουάρ, ήθελα να βεβαιωθώ ότι συμπληρώνουν πραγματικά τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας και έχουν σχεδιαστεί για να προβάλλουν τα προϊόντα μου και να αναδεικνύουν κάθε σπίτι με μοντέρνα, μινιμαλιστική κομψότητα".

Brad Pitt και Emily Ratajkowski: Τελικά είναι ζευγάρι ή όχι;

Πολλοί θαυμαστές έσπευσαν να συγχαρούν την star για το νέο της εγχείρημα, αφήνοντας σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram γεμάτα με emojis καρδιάς. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι αποκάλεσαν τη νεά σειρά "υπερτιμημένη", φτάνοντας στο σημείο να ρωτάνε γιατί πουλάει τα προϊόντα. Ολόκληρο το πακέτο των πέντε τεμαχίων πωλείται για 450 ευρώ, με μεμονωμένα κομμάτια που ξεκινούν από 70 ευρώ έως 137 για το καλάθι απορριμμάτων.

Ένα άτομο στο Twitter έγραψε: "Γιατί η Kim Kardashian πουλάει κάδους απορριμμάτων 129 δολαρίων…;", ενώ ένα άλλο άτομο έγραψε: "Η Kim Kardashian πουλά κουτί για χαρτομάντιλα για 89 δολάρια, δεν θα αγόραζα αυτά τα προϊόντα ακόμα κι αν ήμουν δισεκατομμυριούχος".