Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του είναι χιουμοριστική αλλά και πολύ τρυφερή

19.09.2022
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του είναι χιουμοριστική αλλά και πολύ τρυφερή
Πατέρας για πρώτη φορά έγινε πριν από μερικές μέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η πρώτη δημόσια αναφορά στον γιο του είναι πολύ γλυκιά!

Τον περασμένο Μάιο μάθαμε ότι η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος περίμεναν το πρώτο τους παιδί και ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού τους.

Ο γιος του ζεύγους γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα και σήμερα ο περήφανος μπαμπάς έκανε την πρώτη "επί του θέματος" ανάρτηση με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις πάμπολες ευχές τους

«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαρακι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους.», διαβάζουμε στη λεζάντα και στη φωτογραφία βλέπουμε τον «θείο Λεωνίδα» να χαμογελά με το γνωστό ύφος του, όμως πέρα από το γνωστό πονηρό στυλ, διαφαίνεται και μια τεράστια τρυφερότητα που δεν κρύβεται...

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές έφτασαν μαζικά και κάτω από τη ανάρτηση αυτή ενώ μεταξύ των σχολίων που είδαμε ξεχωρίσαμε αυτές της Ζέτας Μακρυπούλια, της Μαίρης Συνατσάκη που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δικό της παιδάκι σε λίγους μήνες, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και της Μάρας Δαρμουσλή που έφερε το δικό της δεύτερο παιδί πριν από μερικούς μήνες.