Η Καίτη Γαρμπή θεωρεί χυδαίους τους στίχους των τράπερς και δεν θέλει να τους ακούει αλλά η Έλενα Χριστοπούλου δε συμφωνεί ακριβώς

13.09.2022
Η Καίτη Γαρμπή θεωρεί χυδαίους τους στίχους των τράπερς και δεν θέλει να τους ακούει αλλά η Έλενα Χριστοπούλου δε συμφωνεί ακριβώς
Η Καίτη Γαρμπή τραγούδησε στη μεγάλη συναυλία "Όλοι μαζί μπορούμε" το βράδυ της Δευτέρας 12/9/2022 και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Μας" επίσης. Η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Άγγελος Βουράκης ανέλυσαν τις θέσεις τους αλλά, στο τέλος, σα να μπερδεύτηκαν περισσότερο!

Η μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο και ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στο περιθώριο της μεγάλης βραδιάς, η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Μας" όπου της ζητήθηκε να σχολιάσει πώς της φαίνεται η τράπ μουσική.

Χωρίς να μασά τα λόγια της (ακόμη μία φορά) η δημοφιλής ερμηνεύετρια ξεκίνησε λέγοντας πως ενώ τα παιδιά αυτά [οι τράπερς] κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή. "Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος τους και χυδαίος, αλλά και περίεργος", ολοκλήρωσε η Καίτη Γαρμπή προσθέτοντας ότι ακόμη και ο γιος της, που είναι νεότερος, δεν ακούει τέτοια μουσική.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η Καίτη, η Έλενα Χριστοπούλου υποστήριξε ως έναν τρόπο αυτή τη μουσική τονίζοντας ότι θα έπρεπε να μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι και να θυμηθούμε τι γίνεται στη μουσική γενικότερα. Στη συνέχεια μίλησε ο Άγγελος Βουράκης ο οποίος αναφέρθηκε με πάθος στα όρια που θα έπρεπε να μπαίνουν στους στίχους και την Τέχνη γενικότερα και κάπου εκεί μπερδεύτηκαν τελείως μεταξύ τους. Αν κάποιος ακούσει τη συζήτηση που διημείφθη μεταξύ των τριών μελών του πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ θα μείνει με πολλά ερωτηματικά τελικά.

Έστω... Εμείς κρατάμε τη θέση της Καίτης Γαρμπή -την οποία ενστερνίστηκε εντέλει και η Έλενα Χριστοπούλου- και προχωράμε. Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα για του λόγου του αληθές!