Σμαράγδα Καρύδη: Ο απίθανος χορός με τον Μιχάλη Μαρίνο και η... Βασίλω

07.09.2022
Σμαράγδα Καρύδη: Ο απίθανος χορός με τον Μιχάλη Μαρίνο και η... Βασίλω
Αναρτήσεων συνέχεια για τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο το mood που κυριάρχησε στον γάμο της Φωτεινής Αθερίδου με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τη βάπτιση του γιου τους, Θοδωρή.

Τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αποφάσισαν να παντρευτούν και το έκαναν την ίδια μέρα που βάπτισαν και τον νεαρό, στον οποίο έδωσαν του όνομα του παππού Θοδωρή!

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στον Πύργο Μελισσουργού στα Καλύβια και η μαμά Φωτεινή έκανε πριν από λίγο την πρώτη ανάρτηση μέσα από την οποία μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα εκείνη και ένα "ευχαριστώ" σε όλους όσους αφενός βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η τέλεια αυτή μέρα, αφετέρου χάρηκαν με τις χαρές τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη, επί χρόνια σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη και, άρα, οικογένεια στις εν λόγω χαρές, μοιράστηκε γλυκύτατες φωτογραφίες του νεοφώτιστου και των νιόπαντρων μαζί με τις ευχές της μέσω stories και αμέσως μετά, άρχισε το... τρολάρισμα.

Παρών στη γιορτή και ο Μιχάλης Μαρίνος, με τον οποίο τους συνδέει μία φιλία χρόνων, από τότε που συναντήθηκαν "λατρεύτηκαν κεραυνοβόλα", όπως έχουν παραδεχτεί αμφότεροι, στο σετ του θρυλικού "Παρά Πέντε".

Σμαράγδα και Μιχάλης χόρεψαν στους ρυθμούς του ρομαντικού "Τόσα Καλοκαίρια" του Δάκη και σε μια αναπαράσταση της iconic τηλεοπτικής στιγμής μεταξύ Λάκη Κομνηνού και Μαίρης Χρονοπούλου στην ταινία "Γοργόνες και Μάγκες", έδωσαν... ρέστα!

Και το τρολάρισμα δεν σταματά εδώ, φυσικά, καθότι στο κάλεσμα βρέθηκε ακόμη μία "συνήθης ύποπτη" στις πλάκες! Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά, με την οποία η Σμαράγδα φωτογραφήθηκε "συμβατικά και όμορφα" αλλά τρόλαρε στη λεζάντα. "Όπου γάμος και χαρά..." γράφει η Σμαράγδα για να ακολουθήσει το repost της Ευγενίας με την προσθήκη "Εμαι η Βασίλω" (παραφράζοντας τη συνέχεια του ρητού που θα έλεγε "Και η Βασίλω Πρώτη". Και, φυσικά περιμένουμε κι άλλο υλικό. Σίγουρα υπάρχει πολύ.