Η Σμαράγδα Καρύδη είχε γενέθλια και ο Θοδωρής Αθερίδης της χάρισε τις πιο γλυκές ευχές

10.08.2022
Η Σμαράγδα Καρύδη είχε γενέθλια και ο Θοδωρής Αθερίδης της χάρισε τις πιο γλυκές ευχές
Πανευτυχής για τα γενέθλιά της η Σμαράγδα Καρύδη έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση... Και αυτή του συντρόφου της, Θοδωρή Αθερίδη, όμως, είχε το ενδιαφέρον της!

Γενέθλια είχε χθες (9/8/2022) η Σμαράγδα Καρύδη και με την αφορμή μοιράστηκε δυο παιχνιδιάρικες φωτογραφίες της με μαγιό (σαν αυτές που μοιράζεται πολύ συχνά το καλοκαίρι) και καλοδέχτηκε τις ευχές που λάμβανε από όλες τις κατευθύνσεις.

"Αν θέλετε να μου ευχηθείτε να ζήσω υγιής κι ευτυχής για το υπόλοιπο του βίου μου μπορείτε να το κάνετε εδώ. Ή οτιδήποτε άλλο έχετε ευχαρίστηση. Θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά. Γιατί ξέρετε το να μεγαλώνεις δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί εκτός των άλλων πρέπει και να ωριμάζεις κι αυτό καμμιά φορά είναι το πιο επώδυνο από όλα. Αλλά κι ωραίο. Ωραίο γιατί έρχεται τη σωστή ώρα", γράφει η εορτάζουσα και, φυσικά, η αγάπη ξεχείλισε στα σχόλια!

Λίγο αργότερα ο Θοδωρής Αθερίδης μοιράστηκε μία φωτογραφία τους με την τούρτα που της είχε ετοιμάσει και συγκίνησε με τη λεζάντα, την οποία, όμως, η αγαπημένη του τρόλαρε δημοσίως!

«Η τούρτα έχει μπαλοθιές;», αναρωτιέται ο Θοδωρής, μετρώντας προφανώς τις τρύπες από τα κεράκια που λείπουν... «Για πάντα Σμαραγδένια…» διαβάζουμε στην τούρτα και στη λεζάντα όπου συνεχίζει ως εξής: «Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαν σήμερα γεννήθηκες και κάθε χρόνο γίνεσαι ξανά και ξανά Σμαραγδένια..❤️❤️❤️❤️❤️❤️»,

Βέβαια, γνωστή για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της, η Σμαράγδα Καρύδη δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του αγαπημένου της και με ένα περιτύλιγμα χαριτωμενιάς του έγραψε γεμάτη συγκίνηση και αγάπη: "❤️ είσαι και φαίνεσαι" -και τα είπε όλα!