Άκης Πετρετζίκης: Οικογενειακές βουτιές λίγο πριν την άφιξη του τέταρτου μέλους

10.08.2022
Άκης Πετρετζίκης: Οικογενειακές βουτιές λίγο πριν την άφιξη του τέταρτου μέλους
Ο μπαμπάς Άκης, η μαμά Κωνσταντίνα και ο μικρός Αχιλλέας απολαμβάνουν τα μπάνια τους πριν ο τελευταίος γίνει "μεγάλος αδελφός" για το κοριτσάκι που έρχεται όπου νά' ναι!

Από μέρα σε μέρα περιμένουν τη γέννηση της κόρης τους ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και, όπως φαίνεται, απολαμβάνουν τις στιγμές με τον γιο τους, Αχιλλέα.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε σήμερα ο δημοφιλής έλληνας σεφ βλέπουμε την οικογένεια να κάνει μπάνιο στην πισίνα λίγο πριν γεννηθεί το κοριτσάκι τους, το οποίο αναμένεται να φανεί αν ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα ή της Παρθένου, όπως σημείωσε στη λεζάντα ο ίδιος.

Baby Boom: Οι διάσημες εγκυμοσύνες της ελληνικής σόουμπιζ για το καλοκαίρι του 2022

"Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα; 🥸" γράφει ο Άκης και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε:

Τον Φεβρουάριο του 2021 ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας με ένα χαριτωμένο σκίτσο ενός μικρού μάγειρα. Τον Σεπτέμβρη του ίδου χρόνου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την ίδια μέρα βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος είχε γεννηθεί τον Ιούλιο.

Τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος ξανά και ότι περιμένουν κοριτσάκι. Με το καλό!