6 ζευγάρια celebrities που χώρισαν μέσα στο 2022

14.08.2022
6 ζευγάρια celebrities που χώρισαν μέσα στο 2022
Και ενώ υπάρχουν πολλά νέα ζευγάρια για τα οποία πρέπει να ενθουσιαστείς, o αιφνίδιος χωρισμός της Kim Kardashian και του Pete Davidson, μας δίνει την αφορμή να ανατρέξουμε στους celebrities που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μέσα στο 2022. Έξι είναι οι χωρισμοί διασήμων που συζητήθηκαν πολύ μέσα στη χρονιά που διανύουμε:

Αύγουστος 2022: Kim Kardashian και Pete Davidson

Σοκαριστικό, ω ναι! Αλλά πολλά κανάλια συμπεριλαμβανομένου του E! News, μίλησαν με πηγές που επιβεβαίωσαν ότι η Κim και ο Pete αποφάσισαν να είναι «απλοί φίλοι γιατί τα προγράμματά τους, τους δυσκόλευαν να διατηρήσουν μια σχέση».

Ιούλιος 2022: Emily Ratajkowski και Sebastian Bear-McClard

Αφού η EmRata εντοπίστηκε χωρίς δαχτυλίδι, μια πηγή επιβεβαίωσε τον χωρισμό της ίδιας και του Sebastian στο People, λέγοντας: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Εm. Τα πάει καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά».

Ιούνιος 2022: Kendall Jenner και Devin Booker

Το Entertainment Tonight έβγαλε την είδηση, με μια πηγή να λέει ότι «η Kendall νιώθει ότι βρίσκονται σε διαφορετικούς δρόμους» και ότι εκείνη και ο Devin «είχαν συζητήσεις για το μέλλον τους, αλλά δεν είναι στην ίδια σελίδα». Ωστόσο πριν από λίγες εβδομάδες εμφανίστηκαν πάλι μαζί, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί η επανασύνδεση.

Ιούνιος 2022: Shakira και Gerard Piqué

Το ζευγάρι Shakira και Gerard Piqué ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση στις αρχές Ιουνίου, λέγοντας: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή για το καλό των παιδιών μας, που είναι η μέγιστη προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Φεβρουάριος 2022: Julia Fox και Kanye West

Μετά από έναν πραγματικά άγριο ενάμιση μήνα, η Julia Fox και ο Kanye West χώρισαν. Και κυριολεκτικά δεν υπήρχαν δύσκολα συναισθήματα!

Όπως δήλωσε η Julia στα Instagram stories εκείνη την περίοδο, «Τα μέσα θα ήθελαν να δημιουργήσουν μια εικόνα με μια λυπημένη όμορφη γυναίκα να κλαίει μόνη της σε ένα αεροπλάνο, αλλά ΔΕΝ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!! Τον αγαπώ, αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη, μα Χριστέ μου, τι νομίζετε; Ότι είμαι 12 χρονών;».

Ιανουάριος 2022: Jason Momoa και Lisa Bonet

Ο Jason και η Lisa έριξαν την είδηση-βόμβα του χωρισμού τους τον Ιανουάριο του 2022, λέγοντας σε μια κοινή δήλωση: «Όλοι έχουμε αισθανθεί την πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών… μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και μεγαλώνει από τις σεισμικές δονήσεις που συμβαίνουν. Και έτσι, μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα, ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας στο γάμο».