Woody Harrelson: Η απάντηση σε πατέρα που βρήκε ότι η κόρη του είναι ίδια εκείνος, είναι επική

05.08.2022
Woody Harrelson: Η απάντηση σε πατέρα που βρήκε ότι η κόρη του είναι ίδια εκείνος, είναι επική
Την ομοιότητά του με ένα μωράκι σχολίασε διαδικτυακά ο Woody Harrelson και εμείς του βγάζουμε το καπέλο για το χιούμορ του. Για τον πατέρα του μωρού ένα "chapeau" επίσης!

Γνωστός για το χιούμορ του ο δημοφιλής σταρ μοιράστηκε μία ανάρτηση που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην ουσία, πρόκειται για αναδημοσίευση ανάρτησης του χρήστη Dani Grier Mulvenna ο οποίος τον "είδε" σε μια πόζα της κορούλας του και θέλησε να το σχολιάσει δημοσίως.

Τη δική του ανάρτηση μοιράστηκε, λοιπόν, ο Woody, με το δικό του σχόλιο στη λεζάντα. Παρεμπιπτόντως, όντως, σε αυτή τη λήψη, τουλάχιστον η Cora (έτσι λένε το μωράκι) είναι "φτυστή" ο Harrelson.

"Ωδή στην Κόρα - Είσαι ένα αξιολάτρευτο παιδί - Νιώθω κολακευμένος που με συγκρίνουν μαζί σου - Έχεις ένα απίθανο χαμόγελο - Απλά εύχομαι να είχα τα μαλλιά σου", γράφει ο ηθοποιός στη δική του λεζάντα τρολάροντας (μεταξύ άλλων) και το φαλακρό του δικού του σκαλπ!

Ιδού οι λήψεις και τα όποια άλλα λόγια είναι περιττά.

Ο Woody Harrelson βρέθηκε στην Ελλάδα το περσινό καλοκαίρι. Ο σταρ απόλαυσε λίγες μέρες στην Αντίπαρο μαζί με την οικογένειά του και αυτή του κολλητού του, Matthew McConaughey. Ίσως τον εντοπίσουμε ξανά κάπου και φέτος.

Προς το παρόν, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι αστέρες του Hollywood (και όχι μόνο) που επέλεξαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Ιδού μια μικρή πρώτη λίστα και έπεται και συνέχεια καθώς ο Αύγουστος μόλις ξεκίνησε.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2024 - 17:31