Ο Jason Momoa είχε γενέθλια και ο κολλητός του φίλος, Lenny Kravitz, του έκανε την καλύτερη ευχή!

05.08.2022
Ο Jason Momoa είχε γενέθλια και ο κολλητός του φίλος, Lenny Kravitz, του έκανε την καλύτερη ευχή!
Οι δύο διάσημοι "πρώην" της Lisa Bonet έχουν ένα Bromance που ζηλεύουμε (με την καλή έννοια, φυσικά)

Ανάμεσα στο πάνθεον των ανδροπαρεών του Χόλιγουντ, υπάρχουν δύο φιλαράκια των οποίων τη σχέση δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε. Ο Jason Momoa και ο Lenny Kravitz είναι φίλοι από καιρό και μάλιστα πολύ πριν ο ηθοποιός του Game of Thrones παντρευτεί την πρώην σύζυγο του Kravitz, Lisa Bonet. Αλλά ακόμα και μετά τον χωρισμό της Bonet και του Momoa τον Ιανουάριο, ο Kravitz περαμένει εξίσου δεμένος όπως πάντα με τον σταρ του Aquaman και η πρόσφατη ανάρτησή του για τα γενέθλια του φίλου του, το αποδεικνύει.

Την 1η Αυγούστου, ο Kravitz μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί αυτό που πραγματικά θεωρούμε ότι είναι η κορυφή των bromance φωτογραφιών. Στο στιγμιότυπο, ο Kravitz και ο Momoa φαίνονται να οδηγούν τις μοτοσυκλέτες τους ακριβώς ο ένας δίπλα στον άλλο - ο τραγουδιστής του «Fly Away» είναι ντυμένος στα δερμάτινα, ενώ τα μαλλιά του Momoa κυματίζουν από τον αέρα. Μαζί με τη φωτογραφία, που μπορείς να δεις παρακάτω, ο Kravitz πρόσθεσε μια συγκινητική λεζάντα.

Celebrity Bromances: Οι 5 πιο δυνατές ανδρικές φιλίες του Χόλιγουντ

«Χρόνια πολλά, Jason», έγραψε ο Kravitz. «Αγάπη και σεβασμός πάντα». Ο Momoa προφανώς είδε την ευχή των γενεθλίων του και πήγε στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης, για να γράψει: «Σ' αγαπώ για πάντα. Καταπληκτική μέρα», ακολουθούμενο από μια σειρά από emoji με κόκκινες καρδιές.

Ο Momoa και ο Kravitz έχουν έναν απίστευτα ιδιαίτερο δεσμό, που έχει συμβάλει στη σφιχτά δεμένη οικογένειά τους. Ο Kravitz ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Lisa Bonet από το 1987 έως το 1993 και οι δυο τους έχουν την Zoë Kravitz, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Το 2005, η Bonet άρχισε να βγαίνει με τον Momoa και οι δυο τους απέκτησαν την κόρη τους Lola και τον γιο τους Nakoa-Wolf, πριν παντρευτούν επίσημα το 2017. Παρά τον χωρισμό του Momoa και της Bonet, οι δύο τους συνεχίζουν να αποδεικνύουν ξανά και ξανά πόσο σημαντικοί είναι ο ένας για τον άλλον. Μας αρέσει να βλέπουμε αυτά τα δείγματα αγάπης και στοργής όταν μπορούμε και αφού είδαμε αυτήν τη συγκινητική ανάρτηση γενεθλίων, ελπίζουμε ότι ο δεσμός του Momoa και του Kravitz θα παραμείνει ζωντανός για τα επόμενα χρόνια.