Ο Ethan Hawke παραδέχεται ότι ζητάει συμβουλές από την κόρη του, Maya

01.08.2022
Ο Ethan Hawke παραδέχεται ότι ζητάει συμβουλές από την κόρη του, Maya
Ο Ethan Hawke μπορεί να είναι ένας διάσημος και δημοφιλής ηθοποιός και τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ζητήσει συμβουλές από την κόρη του και επίσης ηθοποιό, Maya Hawke.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους LA Times για το project του, The Last Movie Stars (ένα ντοκιμαντερ έξι επεισοδίων με θέμα τη ζωή των Paul Newman και Joanne Woodward), ο Ethan συζήτησε τα πάντα, από τη φετινή του πορεία μέχρι την αυξανόμενη επιτυχία της κόρης του Μaya. Ως υπερήφανος μπαμπάς, ο σταρ του Κύκλου των Χαμένων Ποιητών, δεν μπορούσε παρά να πει τα καλύτερα λόγια για την κόρη του. Στη συνέντευξη με τον Mark Olsen, ο Olsen είπε στον Ethan, «Τις στιγμές της ταινίας που μιλάς με την κόρη σου, Μaya, οι δυο σας έχετε μια τόσο γλυκιά δυναμική. Χαίρομαι που σε βλέπω να της ζητάς συμβουλές».

«Λοιπόν, είναι πολύ έξυπνη. Έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Και όπως θα σας πουν τα παιδιά των Newman-Woodward, δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις με γονείς με παπαράτσι να τους ακολουθούν», απάντησε. «Δεν είναι ακριβώς η βόλτα που κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι».

Πολλοί γονείς διστάζουν να ζητήσουν συμβουλές από τα παιδιά τους, αλλά ο Ethan δεν έχει πρόβλημα. Είναι απίστευτα περήφανος για την κόρη του και την εκκολαπτόμενη καριέρα της στον κινηματογράφο και τη μουσική.

Όταν ο Olsen παρατήρησε πόσο συναρπαστικό πρέπει να είναι για τη Μaya να έχει έναν επιτυχημένο ρόλο στο Stranger Things (και αργότερα ένα ελαφρώς αμφιλεγόμενο μουσικό βίντεο), ο Ethan είπε: «Νομίζω ότι αυτό εμπίπτει άμεσα στη σειρά των καλών προβλημάτων. Δεν θέλετε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας μακριά από προβλήματα. Όπως λέει ο Paul, “Αν δεν εξοργίζεις κάποιον, πιθανότατα δεν έχεις χαρακτήρα”».

Ο Ethan και η πρώην σύζυγός του, Uma Thurman, παντρεύτηκαν το 1998 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Gattaca το 1996. Απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μaya, 24 ετών και τον Levon, 20 ετών. Χώρισαν το 2005 και ο Ethan απέκτησε άλλες δύο κόρες με τη σύζυγό του Ryan Shawhughes Hawke. Η Thurman απέκτησε μια κόρη το 2012 με τον πρώην της Arpad Busson.