Ο Brad Pitt «Ζει την καλύτερή του φάση», σύμφωνα με πηγές

29.07.2022
Ο Brad Pitt «Ζει την καλύτερή του φάση», σύμφωνα με πηγές
Πηγές ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός "βγαίνει ραντεβού αλλά δεν είναι σε σοβαρή σχέση" αυτή τη στιγμή

Ο Brad Pitt φαίνεται πως ζει στο έπακρο τη ζωή εντός και εκτός οθόνης. Παρόλο που ο 58χρονος ηθοποιός ήταν πρόσφατα απασχολημένος με την προώθηση της νέας κωμωδίας δράσης "Bullet Train", αξιοποιεί στο έπακρο το χρόνο του με τα παιδιά του, παρά τις συνεχιζόμενες νομικές διαμάχες με την πρώην Angelina Jolie.

Sofia Vergara για τα πρότυπα ομορφιάς του Χόλιγουντ: «Μου έλεγαν να χάσω κιλά αλλά δεν το έκανα ποτέ»

Μια πηγή κοντά στο περιβάλλον του ηθοποιού δηλώνει πως: "Ο Brad δειπνίζει με τα μικρότερα παιδιά του όταν είναι όλα στο Λος Άντζελες. Δεδομένου ότι τα παιδιά είναι μεγαλύτερα τώρα, έχουν τη δική τους ζωή και φίλους. Ο Brad εξακολουθεί να έχει μια πολύ καλή σχέση μαζί τους". Το πρώην ζευγάρι, του οποίου το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2019, είναι γονείς των παιδιών Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox.

"Ο Brad έχει τις ταινίες του, έχει το Miraval και λατρεύει την αρχιτεκτονική και τη δημιουργικότητα. Ζει την καλύτερη ζωή του υπό τις περιστάσεις". Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και παραγωγός είναι απασχολημένος με την εταιρεία παραγωγής του Plan B, καθώς και με το Château Miraval, την τεράστια βίλα και οινοποιείο στο Correns της Γαλλίας, το οποίο αγόρασε με τη Jolie το 2008. Η Jolie πούλησε το μερίδιο της τον Οκτώβριο του 2021 και ο Pitt την πολεμά σε πολλαπλές αγωγές που επιδιώκουν να ακυρώσει την πώληση.