Ο Johnny Depp aπάντησε στην έφεση της Amber Heard με αίτημα στο Εφετείο

26.07.2022
Ο Johnny Depp aπάντησε στην έφεση της Amber Heard με αίτημα στο Εφετείο
Οι δικηγόροι του Depp υποβάλλουν έγγραφα μια μέρα αφότου η Heard αμφισβήτησε την έκβαση της υπόθεσης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Johny Depp κατέθεσε έφεση μία ημέρα αφότου η πρώην σύντροφός του, Αmber Heard, κατέθεσε τη δική της κατά της έκβασης μιας υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμισης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Kate Moss σπάει τη σιωπή της για την τρομακτική πραγματικότητα πίσω από τη γυμνή φωτογράφηση όταν ήταν μόλις 15 ετών

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν την Παρασκευή στην κομητεία Fairfax, στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, έγραφαν: «Ο ενάγων και ο εναγόμενος ανταγωγή John C Depp II, μέσω συνηγόρου, απευθύνει έφεση στο εφετείο της Βιρτζίνια για όλες τις αρνητικές αποφάσεις και την τελική απόφαση αυτού του περιφερειακού δικαστηρίου εισήλθε στις 24 Ιουνίου 2022».

Την Πέμπτη, η νομική ομάδα της Heard υπέβαλε μια ειδοποίηση που ισχυρίστηκε ότι τα σφάλματα που έγιναν κατά τη διάρκεια της δίκης είχαν εμποδίσει την επιστροφή μιας «δίκαιης και δίκαιης ετυμηγορίας». Οι καταθέσεις της Heard ήρθαν λίγο αφότου η δικαστής Penney Azcarate, η οποία επέβλεψε τη δίκη των έξι εβδομάδων στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Fairfax, απέρριψε τους ισχυρισμούς της νομικής της ομάδας για ακατάλληλη υπηρεσία ενόρκων.

«Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθη που εμπόδισαν μια δίκαιη και δίκαιη ετυμηγορία σύμφωνα με την πρώτη τροπολογία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Heard, μετά την υποβολή του φακέλου. «Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Ενώ συνειδητοποιούμε ότι η σημερινή κατάθεση θα πυροδοτήσει τις φωτιές στο Twitter, υπάρχουν βήματα που πρέπει να λάβουμε για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».