Η Cher αποκάλυψε ότι υπέστη τρεις αποβολές, και την πρώτη όταν ήταν 18 ετών

21.07.2022
Η Cher αποκάλυψε ότι υπέστη τρεις αποβολές, και την πρώτη όταν ήταν 18 ετών
Η ανάρτηση της με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στις ΗΠΑ

Η Cher μίλησε ανοιχτά για τις δικές της εμπειρίες με την απώλεια εγκυμοσύνης στον απόηχο της αμφιλεγόμενης ανατροπής Roe v. Wade, η οποία έθεσε τέλος σε σχεδόν 50 χρόνια ομοσπονδιακών δικαιωμάτων άμβλωσης. Σε ένα tweet που έκανε πρόσφατα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ότι υπέστη τρεις αποβολές, εκ των οποίων η μία την έστειλε στο νοσοκομείο, ουρλιάζοντας από τον πόνο.

Η Linda Evangelista εμφανίζεται στην πρώτη καμπάνια μόδας μετά την παραμόρφωση του προσώπου της

"Όταν ήμουν νέα είχα 3 αποβολές. Η 1η στα 18 μου. Ήμουν μόνη στο σπίτι μας. Ο γιος μου ήρθε σπίτι και έκλαιγα και κυλιόμουν στο πάτωμά μας. Όταν έφτασα στο γιατρό ούρλιαζα από τον πόνο. Δεν μπορούσα καν να σταματήσω στο ασανσέρ», έγραψε η 76χρονη μουσικός. "Ο γιατρός με έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο και στο χειρουργείο. ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ😭."

Όταν ένας θαυμαστής απάντησε, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι η Cher είχε περάσει κάτι τέτοιο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός απάντησε, λέγοντας ότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να μοιραστεί την ιστορία της, αλλά στο τρέχον πολιτικό κλίμα, ένιωθε υποχρεωμένη.

"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν. Αυτοί οι παράφρονες ρεπουμπλικάνοι θα σκοτώσουν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας‼️ ΜΗΤΕΡΕΣ, ΑΔΕΛΦΕΣ ΘΕΙΕΣ, ΞΑΔΕΡΦΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΙΛΕΣ...ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ‼️ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ", έγραψε η ίδια.