Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζουν δεύτερη τελετή γάμου και glamorous πάρτι με πολλούς καλεσμένους

20.07.2022
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζουν δεύτερη τελετή γάμου και glamorous πάρτι με πολλούς καλεσμένους
Συνεχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια πολύ χαλαρή τελετή κατά τη διάρκεια της οποίας περίμεναν μαζί με άλλα ζευγάρια τη σειρά τους για το παρεκκλήσι. Και αν αυτό το επίπεδο χαλαρότητας ακούγεται εκπληκτικά απλοϊκό, σας ενημερώνουμε ότι έχουν προγραμματίσει έναν άλλο, εντελώς glamorous γάμο.

Σύμφωνα με μια πηγή του People, οι Bennifer «προγραμματίζουν να κάνουν ένα μεγαλύτερο πάρτι για να μπορούν να γιορτάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους. Δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη μήνα του μέλιτος. Η Jennifer λέει ότι κάθε μέρα με τον Ben είναι μήνας του μέλιτος. Από τότε που άρχισαν να βγαίνουν ξανά , η Jennifer πίστευε πραγματικά ότι αυτό είναι. Ανυπομονεί να γεράσει με τον Ben. Είναι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με τον Ben. Δεν μπορούσε να ζητήσει τίποτα άλλο. Νομίζει ότι όλα είναι τέλεια».

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κι εμείς πιστεύουμε ξανά στα παραμύθια - Οι πρώτες φωτογραφίες των νιόπαντρων

Εν τω μεταξύ, το TMZ αναφέρει ότι ο δεύτερος γάμος θα γίνει στο σπίτι του Ben στο Riceboro της Georgia, σε λίγες μόνο εβδομάδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Jen και ο μάνατζέρ της επισκέφτηκαν το σπίτι πριν από λίγο καιρό για να σχεδιάσουν το πάρτι - και συνειδητοποίησαν το εξής: προφανώς ο γάμος τους στη Georgia θα είναι σχεδόν πανομοιότυπος με αυτόν που σχεδίαζαν πριν από 20 χρόνια, όταν αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά.

Λεπτομέρεια: Το σπίτι του Ben φέρεται να βρίσκεται σε έκταση 350 στρεμμάτων, οπότε έχει χώρο για πολλούς καλεσμένους.