My Celebrity Greek Summer Part 1: Ποιοι διάσημοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην Ελλάδα μέχρι τώρα

20.07.2022
My Celebrity Greek Summer Part 1: Ποιοι διάσημοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην Ελλάδα μέχρι τώρα
Πόλος έλξης πολλών διασήμων γίνεται η χώρα μας κάθε χρόνο. Ο Ιούλιος τελειώνει και ήδη έχουμε μια μακριά λίστα "επώνυμων" επισκεπτών που δεν σταματούν να εκθειάζουν τις ομορφιές της Ελλάδας στα social media. Ιδού μια πρώτη γεύση, αναμένοντας τα επόμενα κύματα "υψηλών" αφίξεων!

Κάθε χρόνο έρχεται στην Ελλάδα η Nicole Scherzinger. Αφού πέρασε τις πρώτες μέρες των διακοπών της στη Μύκονο, έφτασε και η σειρά της Σαντορίνης και γέμισε το timeline της με Ελλάδα.

Στη Σαντορίνη βρέθηκε τον Μάιο και η Nina Dobrev με τον σύντροφό της, Shawn White.

Η φωτογραφία της Nicole Kidman, "παραδομένης" στο απέραντο γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας, πλάι σε ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" προς τη χώρα μας που μοιράστηκε (χωρίς, ωστόσο να αποκαλύπτει το κομμάτι της γης που τη μάγεψε) κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Μέχρι και ο Βασίλης Κικίλιας αναδημοσίευσε την ανάρτησή της.

Ένα ηλιοβασίλεμα μαζί με ένα "Σ' αγαπώ" μοιράστηκε και η Naomi Watts την ώρα που έφευγε από τη χώρα μας.

Η Bo Derek, λάτρης της χώρας μας, βρίσκεται στην Κέρκυρα και μοιράστηκε μια φωτογραφία της παλιάς πόλης.

Και ο σύζυγος της Bo Derek βρίσκεται στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τις διακοπές με τη δουλειά καθώς συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας My Big Fat Greek Wedding που πραγματοποιούνται στη χώρα μας αυτό τον καιρό. Ο λόγος, φυσικά για τον John Corbett, τον οποίο θα δούμε ξανά στο πλευρό της Nia Vardalos και της οικογένειας Portokalos!

Η Monica Bellucci βρέθηκε στην Πάρο με την κόρη της Deva Cassell και τον σύντροφο εκείνης, Lucas Alandra, ο οποίος μοιράστηκε και φωτογραφίες τους.

Η Serena Williams με τον σύζυγό της, Alexis Ohanian και την κόρη τους, Olympia απόλαυσαν μια βόλτα στην Ακρόπολη και μοιράστηκαν φωτογραφίες με λεζάντα "Μόνο οι τρεις μας".

Και ο Roger Federer, όμως, ψήφισε Ελλάδα. Ο φακός τον "τσάκωσε" οικογενειακώς στην Πάρο.

Η Sara Jessica Parker, επίσης λάτρης της χώρας μας, εθεάθη στο πλοίο για Σύρο, όπως διαβάσαμε σε αποκλειστικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αλλά έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.

Η μητέρα της Beyonce, Tina Lawson απόλαυσε τις ομορφιές της χώρας μας μια μεγάλη διάσημη παρέα. Μαζί της ο Magic Johnson, ο Samuel Jackson, ο LL Cool J και οι σύζυγοί τους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην Ελλάδα, τον Ιούνιο, και φωτογραφήθηκε με τους γιους του στην ετήσια επίσκεψή τους στην Ακρόπολη.

Και ο John Travolta πέρασε από την πρωτεύουσα, αλλά πολύ πολύ διακριτικά!