Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη

19.07.2022
Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Τόλη
19 Ιουλίου 2021. Η μέρα που σημαδεύτηκε από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Έναν χρόνο μετά, η Άντζελα Γκερέκου τιμά τη μνήμη του με μια ξεχωριστή ανάρτηση (όπως κάνει τους τελευταίους 12 μήνες), Ιδιαίτερα συγκινητική είναι και η ανάρτηση της κόρης τους, Μαρίας.

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, ο πρίγκιπας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή, λίγο πριν συμπληρώσει τα 81 χρόνια ζωής. Από εκείνη τη στιγμή και κάθε μήνα η επί 26 χρόνια σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, του αφιερώνει μία τρυφερή ανάρτηση μέσα από την οποία μοιράζεται κοινές στιγμές τους και μια διακριτική λεζάντα με μία καρδούλα και τον αριθμό των μηνών που της λείπει!

Σήμερα, στο 12, διαβάζουμε, απλά την ημερομηνία πλάι σε μια καρδούλα και ένα ευχαριστώ μαζί με δυο γλυκύτατες κοινές τους φωτογραφίες.

Μιλώντας πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη η Άντζελα Γκερέκου είχε χαρακτηρίσει τη ζωή της πλάι στον Τόλη "ανεπανάληπτη", όπως ακριβώς ήταν κι αυτός, ενώ δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ηθοποιός έγινε viral όταν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Η γη της Ελιάς", όπου πρωταγωνιστεί, ο φακός την "τσάκωσε" να κοιτάζει με λατρεία τον ουρανό ενώ σιγοτραγουδούσε με του υπόλοιπους το "Πριν Χαθεί το όνειρό μας" του Τόλη της.

Η ανάρτηση που επέλεξε να κάνει λόγω της ημέρας και η μοναχοκόρη του Τόλη και της Άντζελας είναι, επίσης ιδιαίτερα συγκινητική.

Μερικές φωτογραφίες με το χέρι της στραμμένο προς τον ουρανό, μοιράστηκε η Μαρία Βοσκοπούλου και στη λεζάντα διαβάζουμε το εύλογο: 365 μέρες! Μία κραυγή αγάπης προς τον πατέρα της, που μας συγκίνησε πολύ.