Kim Kardashian - Pete Davidson: Η σέξι φωτογραφία τους στο instagram και η ερώτηση της Kourtney για το φετίχ τους

14.07.2022
Kim Kardashian - Pete Davidson: Η σέξι φωτογραφία τους στο instagram και η ερώτηση της Kourtney για το φετίχ τους
Η Kim Kardashian ανέβασε μια φρέσκια σειρά από νέες και ομολογουμένως πολύ χαριτωμένες φωτογραφίες της ίδιας και του Pete Davidson να χαλαρώνουν δίπλα σε μια πισίνα που μοιάζει να βρίσκεται στην Καλιφόρνια, πράγμα που σημαίνει ότι ναι, η σχέση αυτή καλά κρατεί! Και για λόγους που παραμένουν άγνωστοι, περίπου οι μισές από τις φωτογραφίες περιλαμβάνουν τα πόδια της Kim να ακουμπούν στο στήθος του Pete, ωθώντας το διαδίκτυο -και κυρίως την Khloé Kardashian- να αναρωτηθεί αν έχουν φετίχ με τα πόδια τους.

Η Khloé ασχολήθηκε με την ανάρτηση της αδελφής της και ρώτησε κατευθείαν «Έχετε κι εσείς ένα φετίχ με τα πόδια;» (μια ξεκάθαρη αναφορά στις πολλές φωτογραφίες των ποδιών της Kourtney Kardashian και του Travis Barker) και η Kim απάντησε με ένα απλό «Όχι!».

Τέλος πάντων, μερικές ακόμη γρήγορες ενημερώσεις για τον Pete και την Κim αφού ασχολούμαστε με το θέμα: φαίνεται ότι ο Pete μόλις έκανε ένα ακόμη τατουάζ προς τιμήν της. Συγκεκριμένα, τα ονόματα «Jasmine» και «Aladdin», με το σύμβολο του άπειρου ανάμεσά τους - το οποίο προφανώς είναι μια αναφορά στο πρώτο τους φιλί κατά τη διάρκεια του Saturday Night Live.

Εν τω μεταξύ, η σειρά The Kardashians του Hulu μόλις ανέβασε ένα τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν και φαίνεται ότι ο Pete θα συμπεριληφθεί 100% στη σειρά αυτή τη φορά, τουλάχιστον όσο φαίνεται από ένα στιγμιότυπο όπου κρατάει την Kim και αυτή τον προσκαλεί να κάνει ντους μαζί της μετά το Met Gala (στο 1:22 του βίντεο).