Ο Brad Pitt αποκάλυψε το σπάνιο νόσημα του

06.07.2022
Ο Brad Pitt αποκάλυψε το σπάνιο νόσημα του
«Κανείς δεν με πιστεύει», δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Brad Pitt φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Αυγούστου του περιοδικού GQ, και αποκάλυψε ότι πάσχει από μια σπάνια νόσο, την "τύφλωση προσώπου", ή αλλιώς "προσωπαγνωσία", δηλώνοντας παράλληλα πως "κανείς δεν τον πιστεύει".

Η αρνητική πλευρά της φήμης: 4 ειλικρινείς εξομολογήσεις διάσημων σταρ για το μεγάλο προσωπικό τίμημα της δημοσιότητας

Ο βραβευμένος με Όσκαρ 58χρονος είπε ότι θέλει «να γνωρίσει ένα άλλο» άτομο που επίσης βιώνει την πάθηση αυτή. Ο Pitt, ο οποίος δεν έχει διαγνωστεί επίσημα, ανησυχεί μήπως εμφανίζεται "απόμακρος, απρόσιτος και απορροφημένος", ενώ αγωνίζεται να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για τις υποψίες του ότι πάσχει από αυτήν τη νόσο το 2013. "Τόσοι πολλοί άνθρωποι με μισούν επειδή πιστεύουν ότι δεν τους σέβομαι", είπε στο Esquire εκείνη την εποχή. Αν και προσπάθησε να "αντεπεξέλθει" στους αγώνες του σε ένα σημείο, είπε ότι απλώς "εξόργισε περισσότερους ανθρώπους". Για εκείνον, τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι "ένα μυστήριο", εξηγώντας, "Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πρόσωπο...Γι’ αυτό μένω σπίτι".

Travis Barker: Η περιπέτεια της υγείας τελείωσε και η Kourtney Kardashian δεν έλειψε λεπτό από δίπλα του

Ο Pitt ήταν παντρεμένος με την Angelina Jolie εκείνη την εποχή, ζώντας με τα έξι παιδιά τους Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne. Το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους. Ενώ δήλωσαν νόμιμα άγαμοι τον Απρίλιο του 2019, η δικαστική τους διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών και τα περιουσιακά στοιχεία συνεχίζεται.