Έλενα Ασημακοπούλου: Έτσι ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο ύστερα από 12 χρόνια γάμου

27.06.2022
Έλενα Ασημακοπούλου: Έτσι ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο ύστερα από 12 χρόνια γάμου
Όπως προκύπτει, ο χωρισμός της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο έχει συμβεί εδώ και καιρό, όμως τώρα ήρθε η ώρα της δημοσιοποίησής του.

Η Έλενα και ο Μπρούνο γνωρίστηκαν το 2007 στη Μύκονο. Εκείνη είχε μόλις πριν έναν χρόνο στεφθεί Β' Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και εκείνος ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές. Παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό γάμο και το 2018 με θρησκευτικό ενώ έχουν μαζί μια κόρη, τη Μαρία Ροζάρια.

Χθες και εν μέσω Q & A στα stories της η Έλενα αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον Μπρούνο έχει τελειώσει. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο ερωτήσεων που ζήτησε στους followers της να της κάνουν, χρειάστηκε να απαντήσει μία που αφορούσε στο "που έχει χαθεί ο σύζυγός της". "Απ' ότι φαίνεται αυτό το Q & A θα τελειώσει νωρίτερα από ότι νόμιζα αφού το 90% των ερωτήσεών σας πάει κάπως έτσι", αστειεύτηκε η Έλενα.

Μία άλλη ερώτηση ήταν πιο to the point: "Έχεις χωρίσει; Δεν σε βλέπουμε μαζί με τον άντρα σου. Σ' αγαπάμε", διαβάζουμε. Και εκεί ήρθε η αποκάλυψη.

"Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μάς... Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια γι' αυτό παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί... Ευχαριστώ πολύ για την διακριτικότητά σας", έγραψε η Έλενα, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό σχετικά.

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, πάντως, ο γάμος αυτός έχει λήξει οριστικά από τον περασμένο Οκτώβριο, όμως ο στόχος ήταν να μην ακουστεί κάτι μέχρι να τελειώσει το σχολείο η κόρη τους. Έτσι κι έγινε!