Nicole Kidman - Keith Urban: Αποκαλύπτουν αυτό που κρατάει τη σχέση τους δυνατή, δίνοντας παράδειγμα επιτυχημένου γάμου

25.06.2022
Nicole Kidman - Keith Urban: Αποκαλύπτουν αυτό που κρατάει τη σχέση τους δυνατή, δίνοντας παράδειγμα επιτυχημένου γάμου
Ο γάμος απαιτεί σκληρή δουλειά, αλλά όταν βρεις το κατάλληλο άτομο, μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που σου έχει συμβεί ποτέ. Η Nicole Kidman άργησε να συναντήσει τον σημερινό σύζυγό της, Keith Urban, αλλά 15 χρόνια μετά τον γάμο τους, εξακολουθούν να είναι μια εξαιρετική ομάδα. Η ιστορία τους μας δείχνει ότι, με αληθινή αγάπη και αφοσίωση, ο γάμος μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Και επειδή για εμάς τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, θα μοιραστούμε μαζί σου αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης για να δούμε τι μπορούν να διδάξουν η Nicole Kidman και ο Keith Urban σε όλες μας, σχετικά με το γάμο.

Η δύναμη του ρομαντισμού

Η Nicole Kidman γνώρισε τον Keith Urban το 2005 και οι δύο ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά, αλλά δεν το είπαν ο ένας στον άλλο εκείνη τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, ο Urban χρειάστηκε 4 μήνες για να τηλεφωνήσει ξανά στην Kidman μετά τη γνωριμία τους. Το 2006, ο τραγουδιστής της έκανε έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων της στις 5 το πρωί με λουλούδια έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και αυτή η ρομαντική κίνηση ήταν που έκανε την Κidman να θέλει να τον παντρευτεί.

Ο ένας υποστηρίζουν τον άλλον σε δύσκολες στιγμές

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, όταν ο Urban έπρεπε να πάει για αποτοξίνωση, η Kidman τον στήριξε και ήταν δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας του. Χρόνια αργότερα, όταν η ηθοποιός έχασε τον πατέρα της και περνούσε δύσκολες στιγμές, ο Urban ήταν εκεί για εκείνη.

Αυστηρά όρια

Το κλειδί για να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί είναι να μπορούν να αφήσουν στην άκρη τη δουλειά. Έχουν μια «απλή, ήσυχη και ικανοποιητική» ζωή μαζί στο Nashville και όταν δεν δουλεύουν, περνούν χρόνο εκεί μαζί. Στην πραγματικότητα, δεν επιτρέπουν καμία εργασία στο σπίτι τους ενώ η Kidman απαλλάχθηκε ακόμη και από το γραφείο της. Επίσης, δεν χρησιμοποιούν υπολογιστές στο κρεβάτι ή δεν έχουν τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά τους.

Ευγνωμοσύνη

Η Kidman λέει ότι η συνάντηση με τον Urban ήταν «το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ». Είναι τυχερή που τον γνώρισε και αναγνωρίζει ότι είναι ένα «μείγμα», κάτι που τους κάνει πολύ ταιριαστούς ο ένας για τον άλλον. Ο Urban συμφωνεί, λέγοντας ότι το να παντρεύτεί το σωστό άτομο ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής του.

Συνέχισε να συνεισφέρεις

Η μεγαλύτερη συμβουλή γάμου της Κidman είναι απλή: συνέχισε να συνεισφέρεις. Λέει ότι η μόνη της συμβουλή είναι να ξέρεις ότι πρέπει να συνεχίσεις να συνεισφέρεις στο «εμείς» και να ρωτήσεις: «Λειτουργεί αυτό για εμάς;» Όταν παντρεύεστε, δημιουργείτε ένα «εμείς», και αυτό είναι δικό σας, μαζί. Είναι αυτό που κάνετε και είναι μοναδικό για τους δύο σας.

Αυτό είναι ένα βασικό πράγμα που μπορούμε να μάθουμε από την ιστορία αγάπης της Nicole και του Keith. Σύμφωνα με την επιστήμη, δύο από τους βασικούς παράγοντες στις υγιείς σχέσεις είναι: η υγιής επικοινωνία και η ομαδική εργασία. Το να εμπιστεύεται και να σέβεται ο ένας τον άλλον με τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνείς και δουλεύεις ως «εμείς», μπορεί να είναι πολύ καλό στις ρομαντικές σου σχέσεις.

Πίστεψε στην αληθινή αγάπη

Η Kidman λέει ότι ήξερε από πολύ νωρίς στη σχέση τους ότι ο Urban ήταν ο έρωτας της ζωής της. Η δημοφιλής ηθοποιός είναι ένας βαθιά ρομαντικός άνθρωπος και απλώς πίστεψε ότι ήταν αυτός. Ευτυχώς, το ίδιο ένιωσε και ο μουσικός. Λέει ότι η Κidman ήταν «αυτή που έψαχνα σε όλη μου τη ζωή».