Αν θέλει, η Shiloh Jolie Pitt μπορεί να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια - Ιδού οι αποδείξεις

17.06.2022
Αν θέλει, η Shiloh Jolie Pitt μπορεί να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια - Ιδού οι αποδείξεις
Ένα πραγματικά ταλαντούχο -και πολύ χαμηλών τόνων- παιδί η 16χρονη Shiloh Jolie Pitt φαίνεται ότι έχει βρει το "κάλεσμά" του στον χορό. Και, όπως, μαθαίνουμε και η μαμά αλλά και ο μπαμπάς καμαρώνουν.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε για πρώτη φορά την πρώτη βιολογική κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt να χορεύει και εντυπωσιαστήκαμε.

Η 16χρονη κοπέλα που έχει πάρει (εμφανισιακά τουλάχιστον) τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και των δύο (αντικειμενικά εξωπραγματικά) παμέμορφων γονιών της, δείχνει να έχει αφήσει πίσω της οριστικά την εποχή που ντυνόταν μόνο με αντρικά ρούχα και ήθελε να τη φωνάζουν με αγορίστικο όνομα.

Η Shiloh αγαπά τον χορό και το πιο πρόσφατο βίντεο με την ίδια και την ομάδα της να χορεύουν στον ρυθμό του νέου single των Doja Cat‘s, “Vegas”, από το soundtrack της ταινίας Elvis κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ υπογραμμίζονται τα όσα είπε ο εκπαιδευτής της.

Σύμφωνα με τον Hamilton Evans, λοιπόν, τόσο η μαμά της νεαρής, όσο και ο μπαμπάς της είναι πολύ περήφανοι για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα ενώ βεβαίωσε εύκολα ότι σε περίπτωση που ήθελε, η Shiloh θα μπορούσε να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα στον χόρο.

Οι γονείς της φαίνεται ότι καμαρώνουν αλλά δεν την πιέζουν για κάτι. Ας το δοκιμάσει καλά και ας αποφασίσει. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Ιδού το νέο βίντεο με τη Shiloh και την παρέα της να χορεύουν: