Αθηνά Οικονομάκου: Η απίθανη φωτογραφία της κόρης της που μοιράστηκε με αφορμή τα γενέθλιά της

09.06.2022
Αθηνά Οικονομάκου: Η απίθανη φωτογραφία της κόρης της που μοιράστηκε με αφορμή τα γενέθλιά της
Η νεαρή Σιέννα Μιχοπούλου γίνεται σήμερα ενός έτους και η μητέρα της τη γιόρτασε και διαδικτυακά με μια γλυκύτατη ανάρτηση.

Σ´ευχαριστώ που με επέλεξες μικρή μου Σιέννα! Τα λόγια μοιάζουν λίγα για να εκφράσουν αυτά που νιώθω..μόνο δυο λέξεις..ευγνωμοσύνη και ολοκλήρωση! Αχ πώς περνάει έτσι ο καιρός βρε παιδιά? Δεν το χωράει ο νούς μου..πότε γέννησα-πότε πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος 😌 Εύχομαι υγεία & ευτυχία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου ♥️", γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε, η Αθηνά Οικονομάκου και οι ευχές έφτασαν... βροχή! Η πρώτη φωτογραφία με την εορτάζουσα (και τον φιόγκο της) μέσα σε μια σαμπρέλα ήταν πραγματικά απίθανη!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππoς Μιχόπουλος, ο οποίος διατηρεί επιχειρήσεις στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ήταν μαζί πέντε χρόνια πριν παντρευτούν στο Γύθειο τον Νοέμβριο του 2017. Τον Μάρτιο του 2018 υποδέχτηκαν τον γιο τους, Μάξιμο, και τον Οκώβρη του ίδιου χρόνου παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους την ίδια στιγμή, στη Μύκονο.