Cameron Diaz: Αποκάλυψε τον συγκινητικό λόγο που άλλαξε την απόψή της για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει

13.06.2022
Cameron Diaz: Αποκάλυψε τον συγκινητικό λόγο που άλλαξε την απόψή της για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει
Από τότε που, η Cameron Diaz εγκατέλειψε το Χόλιγουντ και αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας άλλαξε η ζωή της. Έχουμε δει μια εντελώς νέα πλευρά της πρώην ηθοποιού τα τελευταία χρόνια και μας αρέσει το πώς η Diaz έχει αποδεχθεί πλήρως αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η Diaz μίλησε πρόσφατα για τις πιο συγκλονιστικές αλλαγές που έχει παρατηρήσει, για το πώς έχει αλλάξει τελείως η στάση της απέναντι στη γήρανση και ο λόγος πίσω από αυτή τη σημαντική αλλαγή στάσης είναι απίστευτα συγκινητικός.

H Diaz μίλησε με τη μακροχρόνια φίλη της, Gwyneth Paltrow στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της Paltrow. Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν οι δύο φίλες, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η εκμυστήρευση της Diaz για την εμπειρία της ως μεγάλη σε ηλικία μαμά και το πώς η δίχρονη κόρη της Raddix, την οποία έχει κάνει με τον σύζυγό της Benji Madden, άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπει η Diaz τη γήρανση. «Ολόκληρη η έννοια της γήρανσης έχει αλλάξει εντελώς τα τελευταία 10 χρόνια», είπε η σταρ του The Holiday.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Έχω 50 ή 60 χρόνια μπροστά μου - θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, αφού έχω ένα μικρό παιδί», συνέχισε. «Νομίζω ότι περνάς αυτή την καταπληκτική στιγμή στα 40 σου όπου εκτιμάς ποιοι είναι οι γονείς σου και θέλω να περάσω αυτή τη στιγμή μαζί της -που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι εκεί μαζί της στα 40 της». Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτή τη στιγμή, η Diaz απλώς νιώθει άφθονη ευγνωμοσύνη για όσα έχει στη ζωή της.

«Είμαι τυχερή που είμαι σε αυτή την ηλικία, τυχερή που έχω αυτές τις φίλες, τυχερή που έχω την κόρη μου, τυχερή που έχω όλη την υποστήριξη που την μεγαλώνω». Μπορούμε ωστόσο να φανταστούμε το πόσο πολύ επηρέασε την Diaz η μητρότητα στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της. Αλλά είναι υπέροχο να ακούς μια τόσο αναζωογονητική άποψη για το να μεγαλώνεις και να είσαι μεγαλύτερη ως γονιός, όπως τόσο στοχαστικά συζητούσε η Diaz. Μας αρέσει να ακούμε αυτήν την οπτική από γυναίκες όπως η Diaz και ελπίζουμε να αγγίξει και άλλες μαμάδες εκεί έξω.

H Cameron Diaz μιλά για την παγίδα της ομορφιάς: "Δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου πώς δείχνω. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου πια"