Γιώργος Χρανιώτης: "Ζευγάρια θέλανε να κάνω ναρκωτικά στο σπίτι τους στα 14 μου"

08.06.2022
Γιώργος Χρανιώτης: "Ζευγάρια θέλανε να κάνω ναρκωτικά στο σπίτι τους στα 14 μου"
Όσα είπε ο ηθοποιός στο πλατό του "Στούντιο 4"

Καλεσμένος στο "Στούντιο 4” βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, μιλώντας για το χαρακτήρα του, την εφηβική του ηλικία και τις απίστευες εμπειρίες του έχει ζήσει.

Ελένη Φουρέιρα: H εκκεντρική της εμφάνιση στην πλατεία Συντάγματος

Για τον χαρακτήρα του αρχικά είπε: "Δεν είμαι πολύ εύκολος άνθρωπος. Είμαι γλυκός, καλός, μου αρέσει να περνάνε καλά οι άνθρωποι δίπλα μου και να τους κάνω χαρούμενους. Είμαι και γελωτοποιός σπουδαίος, να κάνω καραγκιοζιλίκια, να δώσω συμβουλές, αλλά είμαι πολύ ισχυρογνώμων, μπορώ να νευριάσω. Όταν νευριάζω το μόνο που δεν κάνω είναι να χτυπάω. Παλιότερα χτυπούσα φίλους μου, τσακωνόμουν. Τώρα δεν πλακώνομαι στο ξύλο. Εννοείται επιθετικότητα. Χαίρομαι που έχω θυμό μέσα μου. Τον έχω αξιοποιήσει και στη δουλειά μου. Ένας από τους λόγους που κάνω αυτή τη δουλειά είναι και αυτός γιατί αλλιώς μπορεί να ήμουν κανάς εγκληματίας. Το μάζεψα με ψυχανάλυση. Δεν χρειάστηκε να το πω. Το κατάλαβε ο άνθρωπος. Είναι μάλλον κάτι που το έχω από παιδί και νομίζω το έχω αξιοποιήσει κυρίως θετικά. Δεν έχω στείλει κανέναν άνθρωπο στο νοσοκομείο”.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι πάσχει από γυροειδή αλωπεκία (φωτογραφία)

Μιλώντας για την εφηβική του ηλικία, ο ίδιος αποκάλυψε: "Χώρισαν οι γονείς μου στα 13. Έγινε εκεί ένα ταρακούνημα καλό. Με πείραξε περισσότερο γιατί θα έπρεπε να αλλάξω γειτονιά. Μέναμε Χαλάνδρι και μετά πήγαμε αναγκαστικά Πλατεία Αμερικής. Μετακομίσαμε για οικονομικούς λόγους. Δεν μπορούσε να αγοράσει η μητέρα μου σπίτι στο Χαλάνδρι τότε. Εγώ αρνήθηκα στην τρίτη γυμνασίου να πάω στο σχολείο μου στην Πλατεία Αμερικής. Με το που έφτασα έβαλα τα κλάματα για κάποιον λόγο που δεν ξέρω. Γύρισα πίσω είπα στη μητέρα μου ότι θα πηγαίνω με τρένα και λεωφορεία στο Χαλάνδρι. Την απείλησα ότι θα σταματήσω το σχολείο. Η μητέρα μου είναι μια διανοούμενη με δύο πτυχία, ήξερα τι έκανα. Δεν θα το επέτρεπε αυτό. Πήγαινα με ωτοστόπ, δεν την το είχα πει.13-14 χρονών έκανα ωτοστόπ και το πρωί και το βράδυ. Μπορώ να γράψω ένα βιβλίο για το τι μου έχει συμβεί. Από ταξιτζήδες που μου την πέσανε μέχρι ζευγάρια που θέλανε να κάνω ναρκωτικά στο σπίτι τους. Θυμάμαι ζευγάρι που ήθελε να πάμε σπίτι γιατί μάλλον ήθελε να πειραματιστούμε σεξουαλικά στα 14 μου. Μοτοσικλέτες που νόμιζα ότι πήγαιναν με 200 χλμ την ώρα. Στο Πεδίο το Άρεως θυμάμαι επίσης να με προσεγγίζουν για να πάμε να πιούμε πράγματα που δεν ήξερα τι είναι. Στη μαμά μου το είπα μετά. Μου άρεσε μάλλον να της προκαλώ συγκοπές. Συνήθως σε ανθρώπους που αγαπάω μου αρέσει ακόμα να τους σοκάρω”.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είχα αρχίσει να βλέπω κινηματογράφο τότε και ζούσα μια κινηματογραφική ζωή. Μάλλον ήθελα να ενδώσω στην περιπέτεια από τότε. Δεν μπήκα όμως στα παιχνίδια. Ευτυχώς ήξερα ότι αν 14 χρονών πάω και πιω ναρκωτικά θα τελειώσει”.