H Μπέττυ Μαγγίρα κόβει την ανάσα με το μπικίνι της στα 48 της χρόνια

06.06.2022
H Μπέττυ Μαγγίρα κόβει την ανάσα με το μπικίνι της στα 48 της χρόνια
Η φωτογραφία που έριξε το Instagram.

Την πρώτη της καλοκαιρινή εξόρμηση έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και αυτό φαίνεται εξάλλου. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ολόσωμη φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας το μαύρο της μπικίνι.

Όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω η Μπέττυ στα 48 της χρόνια βρίσκεται στην καλύτερη της φάση αποδεικνύοντας περίτρανα πως η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της


Η ίδια έχει μιλήσει για τα μυστικά ομορφιάς της
«Δεν κάνω τίποτα. Είναι το σκαρί μου και όσο μεγαλώνω χειροτερεύει αυτό. Όσο μεγαλώνω αρχίζω και προσέχω λίγο παραπάνω. Να κόβω τις ζάχαρες, να μην τρώω τόσα πολλά γλυκά, να μην τρώω μεγάλες ποσότητες γιατί το σώμα σου όσο είσαι νέα ο μεταβολισμός είναι διαφορετικός. Είμαι τυχερή και με έχει ευλογήσει ο θεός από την άποψη ότι τρώω αρκετά και τρώω διάφορα πράγματα. Δεν στερούμαι και δεν θα μπορούσα να στερηθώ. Παρόλα αυτά προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Δεν έχω πάρει ποτέ πολλά κιλά. Άμα πάρω δύο – τρία προσέχω και μετά σταματάω. Δεν αφήνω να ξεφύγει ποτέ η ζυγαριά πάνω από αυτά τα δύο τρία κιλά», είχε πει σε συνέντευξή της η Μπέττυ Μαγγίρα.