Η Άννα Βίσση είναι στην Αμερική: Οι απίθανες φωτογραφίες με την κόρη και τα εγγόνια της που μοιράστηκε

06.06.2022
Η Άννα Βίσση είναι στην Αμερική: Οι απίθανες φωτογραφίες με την κόρη και τα εγγόνια της που μοιράστηκε
Δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στους εγγονούς της, Νίκο και Νέστορα, η Άννα Βίσση. Οι ώρες που περνά μαζί τους είναι πολύτιμες και αυτό φαίνεται από τα στιγμιότυπα που κοινοποίησε.

Η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη τα τελευταία χρόνια και η μητέρα της την επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί. Οι δυο γυναίκες έχουν μια πολύ στενή σχέση, όμως, και η σχέση της γιαγιάς με τους εγγονούς της είναι το ίδιο ιδιαίτερη.

Από την τελευταία ανάρτηση που έκανε η Άννα Βίσση βλέπουμε πόσο πολύ απολαμβάνουν όλοι την παρέα του άλλου σε αυτές τις διακοπές, ενώ η ίδια φροντίζει να καταστήσει σαφές το συναίσθημά της από τη λεζάντα κιόλας. "Οι αγαπημένοι μου", γράφει, στα αγγλικά παραθέτοντας τα ονόματα των τριών στη συνέχεια.

Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Την ίδια στιγμή, η Σοφία έκανε μία ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα και τους γιους της καθώς μοιράστηκε φωτογραφίες τους τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα "Το πιο όμορφο, λαμπερό αστέρι".

Η Σοφία Καρβέλα και ο πατέρας των γιων της, Θανάσης Πανουργιάς έχουν χωρίσει -όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μία πρωτότυπη ανάρτηση- όμως μεταξύ τους παραμένουν μια πολύ δεμένη οικογένεια βασισμένη στην αγάπη και την κατανόηση, όπως έχουν δηλώσει επανειλημμένα.