Γιάννης Στάνκογλου: Το απίστευτο περιστατικό που έζησε στη Μαλαισία - "Με μάγεψαν"

04.06.2022
Γιάννης Στάνκογλου: Το απίστευτο περιστατικό που έζησε στη Μαλαισία - "Με μάγεψαν"
Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε μια περιπέτεια που είχε στη μακρινή χώρα της Ασίας

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", αναφερόμενος στη σχέση του με τα παιδιά του, τα ατίθασα νεανικά του χρόνια, τα σχέδιά του στον χώρο της υποκριτικής αλλά και ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε στη Μαλαισία.

Ανδρομάχη: "Είμαι Ελληνίδα και με αντιμετώπισαν σαν ξένη, αυτό με ενόχλησε"

"Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου. Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου. Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά" είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

"Προς το τέλος της Γ’ λυκείου άρχισα να διαβάζω αρκετά, μου άρεσε. Στη δραματική σχολή μπήκα γιατί με γοήτευαν αυτά που μου έλεγαν φίλοι μου ότι έκαναν εκεί. Η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε σε κάτι ουρές στην τράπεζα. Αν και δε θέλω", είπε επίσης ο ηθοποιός.

Δάκης: Η επιθυμία της οικογένειας του - Πότε θα γίνει η κηδεία του

Αναφερόμενος στα παιδιά του, είπε: "Δε βλέπουν τόσο τηλεόραση, αλλά έχουν δει όλες τις παραστάσεις μου. Η κόρη μου παίζει θέατρο μαζί με τη μαμά της. Μακάρι να ξεφύγει από το επάγγελμά μας, γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του ηθοποιού. Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου".

Στη συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε ένα περιστατικό που του συνέβη στη Μαλαισία λέγοντας: "Μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν "μαγέψει" ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα. Το περιστατικό έγινε στη Μαλαισία και μου πήραν 400-500 ευρώ. Ζήτησα να μου στείλουν χρήματα από την Ελλάδα για να επιστρέψω".

Τέλος, μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια είπε: "Φτάνουμε προς το τέλος των γυρισμάτων της σειράς “Όρκος” της ΕΡΤ, ήταν μια δουλειά που χάρηκα πολύ, κάτι καινούργιο για εμένα. Το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδεία με τον “Προμηθέα Δεσμώτη”".