Στις Κάννες και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - Η επίσημη φωτογράφηση με τους διάσημους συμπρωταγωνιστές του

25.05.2022
Στις Κάννες και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος - Η επίσημη φωτογράφηση με τους διάσημους συμπρωταγωνιστές του
Έντονη η ελληνική παρουσία στο φετινό, 75ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ήταν εκεί συμμετέχοντας στην ταινία "Crimes of the Future" του David Cronenberg.

Γνωστές ελληνίδες έδωσαν στο "παρών" στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ και έχουμε ήδη δει την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη με την ιδιότητα του ηθοποιού. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι ένας ακόμη Έλληνας που συμμετέχει, φέτος, στο Φεστιβάλ.

Ο έλληνας ηθοποιός ανήκει στο καστ της ταινίας "Crimes of the Future" του David Cronenberg η οποία σε ένα μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στην Ελλάδα. Συμμετοχή στην ταινία έχει και ο Γιώργος Καραμίχος που, όμως, δεν ταξίδεψε στη Γαλλία για την πρεμιέρα.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εμφανίστηκε στο Photocall για την ταινία πλάι στους συμπρωταγωνιστές του, Viggo Mortensen, Léa Seydoux και Kristen Stewart, μεταξύ άλλων, ενώ περπάτησε -και πόζαρε- στο κόκκινο χαλί μαζί τους.

"Τι υπέροχη νύχτα! Τι υπέροχη ταινία! Μεγάλη η τιμή μου που δούλεψα με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους! Δεν είμαι παρά ευγνώμων και ευλογημένος ως μέρος αυτής της ομάδας καλλιτεχνών που είναι επίσης υπέροχοι άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους. David είσαι μοναδικός", γράφει, εμφανώς συγκινημένος, στη λεζάντα ο έλληνας ηθοποιός και τα μηνύματα έφτασαν μαζικά!

Η ταινία προβλήθηκε και γνώρισε την αποθέωση από όσους την είδαν μέχρι το τέλος, καθώς υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις θεατών μέσα στα πρώτα λεπτά. Η ματιά του Cronenberg είναι πάντα αρκετά... αμφιλεγόμενη, έτσι κι αλλιώς.

Ιδού το trailer της ταινίας για μια πρώτη γεύση μέχρι να φτάσει η ταινία και σε κάποιον κινηματογράφο κοντά σ' εμας...