Johnny Depp: Είχε σπρώξει την Kate Moss από τις σκάλες όσο ήταν ζευγάρι;

11.05.2022
Johnny Depp: Είχε σπρώξει την Kate Moss από τις σκάλες όσο ήταν ζευγάρι;
Η Amber Heard υποστήριξε κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής κατάθεσης ότι ο Depp κάποτε έσπρωξε την Moss κάτω από μια σκάλα στο σπίτι του

Μετά την κατάθεση της πρώην συζύγου του, Amber Heard, στο δικαστήριο, πολλοί αναρωτιούνται για το τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του Johnny Depp και της Kate Moss.

Ο Depp και η Moss, που ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από την ηθοποιό Winona Ryder, ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της δεκαετίας του '90. Το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο για τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης τους. Όπως είπε ένας φίλος του Depp στο People το 1994, «Δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια, τα χείλη, το στόμα, τα πόδια ο ένας από τον άλλο». Αλλά μερικές φορές, οι αναφορές για αυτούς δεν ήταν τόσο θετικές. Το καυτό και βαρύ ειδύλλιό τους φαινομενικά πυροδότησε τους καβγάδες και τις συγκρούσεις με τις αρχές, καθώς ο Depp κατέληξε σε αστυνομική κράτηση τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Amber Heard μοιράστηκε τους δικούς της ισχυρισμούς για τα προηγούμενα ειδύλλια του πρώην της, υποστηρίζοντας κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής κατάθεσης τον Μάιο του 2022 ότι ο Depp κάποτε έσπρωξε την Moss κάτω από μια σκάλα στο σπίτι του. Όπως είναι λογικό, ισχυρισμοί όπως αυτοί θα κάνουν τους ανθρώπους να αναρωτιούνται τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια του ειδύλλου του με το μοντέλο.

Η Amber Heard καταθέτει και κατηγορεί «τέρας» Johnny Depp για σεξουαλική επίθεση -μεταξύ άλλων

Πότε ξεκίνησε η σχέση του Johnny Depp και της Kate Moss;
Η σχέση του Johnny Depp και της Kate Moss ξεκίνησε το 1994, αφού το ζευγάρι γνωρίστηκε από τον διάσημο αρθρογράφο George Wayne στο Cafe Tabac στη Νέα Υόρκη. Το πρώην ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας 11 ετών. Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ο Depp ήταν 31, ενώ η Moss 20.

Η Moss ήταν νέα στην πόλη όταν συνάντησε τον Depp, ο οποίος, εκείνη την εποχή, ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Wynona Ryder και ετοιμαζόταν για την κυκλοφορία της ταινίας του, Ed Wood. «Ήξερα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε ότι θα ήμασταν μαζί», είπε κάποτε το μοντέλο.

Γιατί χώρισαν;
Η σχέση τους πυροδοτήθηκε από διαμάχες, με αναφορές για ακραίες διαφωνίες και εγκληματικές συλλήψεις για την ακατάστατη συμπεριφορά τους σε ιδιωτική περιουσία. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι εθεάθη ακόμη και να φωνάζει ο ένας στον άλλο δημόσια κατά καιρούς.

Ωστόσο, καμία αναφορά δεν ήταν τόσο σημαντική όσο αυτές γύρω από τη σύλληψη του Depp. Τον Σεπτέμβριο του 1994, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας Ed Wood στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, ο ηθοποιός συνελήφθη για εγκληματική αταξία στο Mark Hotel της Νέας Υόρκης επειδή φέρεται να είχε καταστρέψει το δωμάτιο του ξενοδοχείου του με την Moss. Ενώ το μοντέλο αναφέρθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί εκείνη τη στιγμή, η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι βρήκε τον Depp «σε κατάσταση πιθανής μέθης» όταν συνελήφθη.

Ο Depp τέθηκε υπό κράτηση, αλλά δεν αντιμετώπισε ποινικές διώξεις. Αντίθετα, διατάχθηκε να πληρώσει στο Mark Hotel συνολικά 9.767 δολάρια — στα οποία περιλαμβάνονται 2.000 δολάρια για ζημιές, μαζί με τον λογαριασμό για το υπόλοιπο της κράτησής του.

Τρία χρόνια αργότερα, η σχέση τους τελείωσε. Ο Depp μίλησε για τον χωρισμό τους σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello ένα χρόνο αργότερα, όπου παραδέχτηκε ότι έφταιγε για τον χωρισμό τους. "Ποτέ δεν είχα συγκινηθεί τόσο με μια γυναίκα πριν. Ήμουν τόσο ανόητος γιατί είχαμε τόσα πολλά για τη σχέση μας. Είμαι αυτός που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Άφησα τη δουλειά μου να παρεμποδίσει τη σχέση μας και δεν της έδωσα την προσοχή που θα έπρεπε να της είχα δώσει".

Η Moss, από την πλευρά της, μίλησε για τον χωρισμό για πρώτη φορά το 2012 κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vanity Fair, όπου παραδέχτηκε ότι έκλαιγε για χρόνια για τον Depp μετά τον χωρισμό τους. «Δεν υπάρχει κανένας που να ήταν ποτέ πραγματικά σε θέση να με φροντίσει. Ο Johnny το έκανε για λίγο. Πραγματικά έχασα αυτό το μέτρο κάποιου που μπορούσα να εμπιστευτώ».

Έσπρωξε ο Johnny Depp την Kate Moss από τις σκάλες;
Πάνω από δύο δεκαετίες μετά τον χωρισμό τους, η σχέση του Johnny Depp και της Kate Moss άρχισε να γίνεται ξανά πρωτοσέλιδο όταν η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Amber Heard, ισχυρίστηκε ότι κάποτε έσπρωξε την Moss κάτω από μια σκάλα, προσθέτοντας ότι προσπάθησε να κάνει το ίδιο σε εκείνη αλλά τον εμπόδισε η αδερφή της.

Παρά τους ισχυρισμούς της, ούτε ο Depp αλλά ούτε και η Moss αναφέρθηκαν το περιστατικό, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως ζητηθούν νέες καταθέσεις ώστε να αποκαλυφτεί η αλήθεια.