Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκινεί ο ηθοποιός με το νέο του βίντεο για τον Πάνο Νάτση

15.04.2022
Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκινεί ο ηθοποιός με το νέο του βίντεο για τον Πάνο Νάτση
«Θα ξανά έρθω, θα τα λέμε και από το τηλέφωνο»,

Ένα νέο βίντεο με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση μοιράστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο αείμνηστος ηθοποιός συμμετείχε στη νέα σειρά «Σέρρες» που έκανε πρεμιέρα μέσα από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 στις 11 Απριλίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Πάνο Νάτση να βάζει μία βαλίτσα στο αυτοκίνητο και να αποχαιρετά τους γονείς τους.

«Θα ξανά έρθω, θα τα λέμε και από το τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός έσβησε στην άσφαλτο σε δυστύχημα με τη μηχανή του, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΑΝΤ1:

O Οδυσσέας μένει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.