Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

13.04.2022
Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα
Η Jennifer Lopez ήταν μέσα στην μπανιέρα της όταν ο Ben Affleck γονάτισε και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. 20 χρόνια μετά τον πρώτο αρραβώνά τους. Η JLo μιλά για αγάπη και δεύτερες ευκαιρίες και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της. Ούτε που θέλει, δηλαδή!

Αν η ευτυχία είχε πρόσωπο θα ήταν σίγουρα αυτό της Jennifer Lopez τη στιγμή που περιγράφει On Camera πώς ακριβώς της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της, Ben Affleck, αυτή τη δεύτερη, αναπάντεχη φορά.

Πριν από μερικές μέρες η 52χρονη σταρ επιβεβαίωσε τις φήμες που μιλούσαν για τον αρραβώνα τους και τώρα επανέρχεται για να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση γάμου σε ένα βίντεο που ξεχειλίζει συναίσθημα.

"Έχεις φανταστεί ποτέ το πιο μεγάλο σου όνειρο να πραγματοποιείται;", έγραψε η JLo στο post που έκανε στο post που ανέβηκε στο site της, όπου και μίλησε για τη μοναδική αυτή στιγμή.

"Το Σάββατο το βράδυ και ενώ ήμουν στο πιο αγαπημένο μου μέρος σε όλο τον κόσμο (μέσα στην μπανιέρα του), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά ήταν το πιο ρομαντικό πράγμα που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ... Απλά ένα ήσυχο σαββατόβραδο στο σπίτι, δύο άνθρωποι υπόσχονται να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη", περιγράφει η JLo και όποια υπόλοιπα λόγια, απλά περιττεύουν.

Όσο για το κομμάτι της μπανιέρας η Λατίνα σταρ έχει μιλήσει ξανά για το αγαπημένο της μέρος και έχει μοιραστεί ανάλογες εικόνες στο site της, όπως, για παράδειγμα αυτή που ακολουθεί.

"Αρραβωνιάστηκα!!!"

Στο βίντεο καταγράφεται η απόλυτη ευτυχία της JLo η οποία φωνάζει "Αρραβωνιάστηκα" σαν παιδάκι! "Ήταν τελείως αναπάντεχο. Η αγάπη μου μπήκε μέσα [στο μπάνιο], ο Ben μπήκε μέσα και γονάτισε στο ένα γόνατο και είπε μερικά πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και έβγαλε ένα δαχτυλίδι και είπε, 'Θα με παντρευτείς;'. Και ήταν η πιο τέλεια στιγμή", περιέγραψε η Jennifer εξηγώντας και τη σημασία του απίθανου μονόποτερου που μόνο τυχαία δεν διάλεξε το αγαπημένος της.

"Μου έδωσε ένα πράσινο διαμάντι. Είναι το αγαπημένο μου χρώμα και επίσης το τυχερό μου χρώμα. Και προφανώς θα είναι έτσι για πάντα. Σημαίνει τόσα πολλά όταν κάποιος σε σκέφτεται και σ' αγαπάει και σε βλέπει πραγματικά", συνέχισε η Lopez καταλήγοντας στο πιο συγκινητικό συμπέρασμα.

"Αισθάνομαι τόσο τυχερή. Δεν βρίσκεις συχνά δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη", λέει η Jen με τον ενθουσιασμό ερωτευμένης έφηβης και κλείνει το βίντεο σιγοτραγουδώντας "We're going to the Chapel and we're gonna get married" των The Dixie Cups

Ιδού και το απόσπασμα:

Η πολύ σημαντική διαφορά με τον τελευταίο αρραβώνα της

Η Jennifer Lopez έχει παντρευτεί τρεις φορές και εκτός από τους δύο αρραβώνες της με τον Ben Affleck είχε ακόμη έναν, με τον Alex Rodriguez, ο οποίος συνέβη πριν από τρία χρόνια και τον είδαμε όλοι καρέ καρέ.

Τότε και προφανώς εξαιτίας μιας τεράστιας ανάγκης να μοιραστεί τη στιγμή αυτή με τον κόσμο όλο, η Jen σκηνοθέτησε μέχρι τη μικρή λεπτομέρεια μια στιγμή που, λογικά, θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο προσωπική. Δημιούργησε trend στις ανακοινώσεις γάμου [είδαμε πρόσφατα ανάλογες προτάσεις γάμου από τη Megan Fox με τον MGK και την Kourtney Kardashian με τον Travis Barker] αλλά φαίνεται ότι δεν θέλησε να το ξανακάνει. Και αυτό κάτι λέει.

Φυσικά και θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους αμέτρητους fans της -έχει και μία δημόσια εικόνα να φροντίσει- όμως αυτή τη φορά κράτησε πολλά κομμάτια για τον εαυτό της. Και αυτό λέει πολλά.

Ελπίζοντας να μην αλλάξει αυτό στο μέλλον -ευχόμαστε μην προκύψει κάποια φωτογραφία από τον Affleck γονατισμένό μπροστά στην μπανιέρα, για παράδειγμα- στέλνουμε τις ευχές μας στους Bennifer της καρδιάς μας που έδωσαν άλλο νόημα στις δεύτερες ευκαιρίες!

Ζωή Κίττα