Έχεις δει πώς ήταν η (αγνώριστη) Nicola Peltz 10 χρόνια πριν;

13.04.2022
Έχεις δει πώς ήταν η (αγνώριστη) Nicola Peltz 10 χρόνια πριν;
Η (πλέον) σύζυγος του Brooklyn Beckham έμοιαζε αρκετά διαφορετική πριν κάποια χρόνια

O γάμος της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham πραγματοποίηθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και συζητήθηκε αρκετά. Στην πολυτελή τελετή βρέθηκαν πολλοί celebrities και το ερωτευμένο ζευγάρι έγιναν και επίσημα σύζυγοι.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria

Με την Peltz να είναι το πρόσωπο των ημερών, μια ανάρτηση κυκλοφορεί αρκετά στο διαδίκτυο, στην οποία φαίνεται το πώς έχει αλλάξει μέσα σε 10χρόνια. Η μελαχρινή τότε ηθοποιός, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, δε μοιάζει με το πρόσωπο που βλέπουμε τώρα και φαίνεται πως η ίδια έχει κάνει κάποιες διακριτικές πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Nicola Peltz: Η μία και μοναδική φωτογραφία της μητέρας της στον γάμο και οι αντιδράσεις για το... καπέλο

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως η Nicola Peltz έχει κάνει fillers υαλουρονικού στα χείλη, πλαστική μύτης. μείωση του πηγουνιού της, το οποίο ήταν πιο μακρύ και "μυτερό" και φαίνεται επίσης πως έχει κάνει baby botox για να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης στο μέτωπο της.