Η Rihanna ποζάρει για την Annie Leibovitz σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έχουμε ένα επικό εξώφυλλο για τη Vogue

12.04.2022
Η Rihanna ποζάρει για την Annie Leibovitz σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έχουμε ένα επικό εξώφυλλο για τη Vogue
Μετά τη Rihanna η έννοια του pregnancy style έχει περάσει σε άλλο επίπεδο!

Στα τέλη Ιανουαρίου η Rihanna ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Εκείνη και ο σύντροφός της A$AP Rocky θα γίνουν γονείς και, ανυπομονούν. Η 34χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την αναμονή του πρώτου της παιδιού και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Μαΐου και επιμένει ότι η αισθητική του στυλ της δεν έχει αλλάξει ξαφνικά παρά το εξελισσόμενο σώμα της.

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου: "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα μαγαζί για ρούχα μητρότητας", λέει η Rihanna. "Είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνομαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το μέρος να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει. Το πιο κοντινό πράγμα στα ρούχα εγκυμοσύνης που έχω φορέσει μέχρι τώρα, είναι ένα μαύρο διάφανο φόρεμα στην επίδειξη του Dior Autumn Winter 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον περασμένο μήνα".

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ελπίζει να κατάφερε "να επαναπροσδιορίσει τι θεωρείται 'αξιοπρεπές' για τις έγκυες γυναίκες" όσον αφορά τα ρούχα. "Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντρέπομαι γι' αυτό. Αυτή τη φορά πρέπει να αισθάνομαι γιορτινή. Γιατί γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;" λέει η Rihanna.

Rihanna: Κάποιος τη ρώτησε για το φύλο του μωρού της - Μέγα λάθος!

Η Rihanna λέει ότι αυτή και ο σύντροφός της δεν σχεδίαζαν απαραίτητα την εγκυμοσύνη, αλλά δεν την σκεφτόταν και αρνητικά... "Δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξία. Όταν έκανα το τεστ δεν έχασα χρόνο και τον κάλεσα μέσα και του έδειξα. Μετά ήμουν στο ιατρείο το επόμενο πρωί και το ταξίδι μας ξεκίνησε."

Σε ό,τι αφορά τον θηλασμό, η Rihanna λέει ότι "προσεύχομαι στο σώμα μου να μου επιτρέψει να το κάνω" – και το κομμάτι της νέας γονεϊκότητας που φοβάται περισσότερο είναι η πιθανότητα επιλόχειας κατάθλιψης. "Θα αισθανθώ συναισθηματικά εκτός ελέγχου; Αυτές είναι οι ιστορίες που ακούω από άλλες γυναίκες που με τρομάζουν", προσθέτει.