Η Kristen Stewart είχε γενέθλια - Η τούρτα και η ξεχωριστή ευχή από την αρραβωνιαστικιά της

11.04.2022
Η Kristen Stewart είχε γενέθλια - Η τούρτα και η ξεχωριστή ευχή από την αρραβωνιαστικιά της
32 ετών έγινε η Kristen Stewart και η αγαπημένη της, Dylan Meyer, της αφιέρωσε μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Η Kristen και η Dylan γνωρίστηκαν το 2014 στο σετ μίας ταινίας όμως δεν ήταν ακόμη η... ώρα τους, όπως φάνηκε. Η ώρα αυτή ήρθε 6 χρονια μετά, στο τέλος του 2018 και τότε, τα πράγματα εξελίχθηκαν αστραπιαία. «Εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου μου και τρελάθηκα, "Που ήσουν σε όλη του τη ζωή και γιατί δεν σε είχα γνωρίσει μέχρι τώρα"», είχε μεταφέρει η βραβευμένη ηθοποιός η οποία μάλιστα παραδέχτηκε ότι είπε το «Σ' αγαπώ» μόλις δύο εβδομάδες αργότερα.

Τον Νοέμβριο του 2021 οι δυο γυναίκες αποκάλυψαν ότι αρραβωνιάστηκαν, πριν από λίγο καιρό περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ -ανταλλάσοντας, μάλιστα και ένα καυτό φιλί- και τώρα πια, ετοιμάζουν τον γάμο τους που θα γίνει -μάλλον- φέτος το καλοκαίρι.

Στις 9 Απριλίου, λοιπόν, η Kristen είχε γενέθλια και η "καλή" της της ευχήθηκε και διαδικτυακά. «Ο χρόνος σου φέρεται καλά φίλε", γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα που συνοδεύει την εορταστική φωτογραφία με την τούρτα και το φιλί, που μοιράστηκε, η Dylan ενώ αστειεύτηκε με την κραυγή awooga που βγάζουν στα καρτούν -υπονοώντας ένα σαφές inside joke.

Χρόνια πολλά κι από εμάς.

Η Kristen δεν έχει λογαριασμό στα social media και η Dylan είναι αρκετά διακριτική. Και πέρσι είχε ευχηθεί στην αγαπημένη της με μία πολύ τρυφερή πόζα εκείνης με τον σκύλο τους.

"Η ζωή είναι πιο γλυκιά με αυτή τη χαριτωμένη μικρή οικογένεια. Χρόνια πολλά μικρή. Με έχεις ξετρελάνει", έγραφε στη λεζάντα.