Η Bella Hadid θα κάνει το υποκριτικό της ντεμπούτο στο "Rammy"

01.04.2022
Η Bella Hadid θα κάνει το υποκριτικό της ντεμπούτο στο "Rammy"
Το μοντέλο θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν επιτυχημένης σειράς

Στα 25 της, η Bella Hadid έχει ήδη έναν εντυπωσιακό αριθμό ορόσημων στην καριέρα της. Πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες για τους Versace, Fendi και Givenchy, κέρδισε πολλά βραβεία μοντέλου της χρονιάς και πιο πρόσφατα, πόζαρε για το τεύχος Απριλίου της Vogue μαζί με μια ειλικρινή συνέντευξη για την ευημερία της και τις μελλοντικές της φιλοδοξίες.

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Φήμες τους θέλουν και πάλι μαζί!

Τώρα, αποδεικνύεται ότι μπορεί να προσθέσει ένα άλλο επίτευγμα στη λίστα - δηλαδή, τη μετάβαση στην υποκριτική. Σύμφωνα με το Variety, η Hadid θα συμμετάσχει στην τρίτη σεζόν της κωμικής-δραματικής σειράς του Hulu, "Ramy". Η σειρά, που δημιουργήθηκε από και με πρωταγωνιστή τον κωμικό Ramy Youssef, επικεντρώνεται σε μια αιγυπτιακή οικογένεια στο New Jersey που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του να είσαι μουσουλμάνος στη σημερινή Αμερική και έχει επαινεθεί για την ευαίσθητη και χιουμοριστική προσέγγιση της ταυτότητας, αποσπώντας μια σειρά από Χρυσές Σφαίρες και Emmys. Με την απερίφραστη υπερηφάνεια της Hadid για τη μουσουλμανική κληρονομιά της - ο πατέρας της μετακόμισε στις ΗΠΑ από την Παλαιστίνη σε ηλικία 14 ετών, το μοντέλο είναι η τέλεια επιλογή.

Η συγκινητική αφιέρωση της Lily Collins στον πατέρα της, Phil Collins

Η Hadid είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο παρελθόν, λέγοντας στην Telegraph το 2017 ότι έκανε μαθήματα υποκριτικής.