Ο Will Smith ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι στα Όσκαρ

29.03.2022
Ο Will Smith ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι στα Όσκαρ
Τελεία θέλει να βάλει, προφανώς, ο βραβευμένος, πλέον, με Όσκαρ ηθοποιός, ύστερα από την επίθεσή του εναντίον του παρουσιαστή που "καπέλωσε" τελείως -όπως φάνηκε- την πρόσφατη 94η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

"Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική", ξεκίνησε το Post με το οποίο απολογήθηκε δημόσια στον Chris Rock o Will Smith. "Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία της Ακαδημίας ήταν απαράδεκτη και ασυγχώρητη. Τα αστεία εις βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς όμως ένα όποιο αστείο σχετικά με την ασθένεια της Jada ήταν πέρα από τις δυνάμεις που και αντέδρασα συναισθηματικά", συνέχισε.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των βραβείων την περασμένη Κυριακή και μόλις ο παρουσιαστής Chris Rock έκανε ένα αστείο για τη σύζυγο του Smith παρομοιάζοντάς της με την J.I Jane Demi Moore λόγω του ξυρισμένου κεφαλιού της, εκείνος ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε με βία σε live μετάδοση.

Θυμίζουμε επίσης ότι η Jada Pinkett Smith πάσχει από αλωπεκεία εξ ου και η απόφασή της να ξυρίσει το κεφάλι της, όπως επίσης και το ότι το ζεύγος Smith και ο Rock έχουν μια κάποια "προϊστορία".

"Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια σ' εσένα Chris. Παρεκτράπηκα και έσφαλα. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές για τον άνθρωπο που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει θέση για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης", συνέχισε στη δήλωσή του ο Smith ενώ συνέχισε με μία συγγνώμη "προς την Ακαδημία, τους παραγωγούς του σόου, τους παραβρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν σε όλο τον κόσμο, καθώς και στην οικογένεια Williams και την οικογένειά του της ταινίας Kin Richard", ενώ υπέγραψε με τη χαρακτηριστικό "Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη, Με ειλικρίνεια, Will".

Ιδού και η ανάρτηση στην οποία, για την ιστορία, έχουν απενεργοποιηθεί τα σχόλια, για ευνόητους λόγους. Ο Will Smith δεν θέλει να ανοίξει κουβέντα, όμως θέλει να τοποθετηθεί δημόσια για μία αδιαμφισβήτητα λάθος απόφαση της στιγμής.

Η απόφαση του Smith να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock έρχεται μετά την έντονη φημολογία για διάθεση της Ακαδημίας να του πάρει πίσω το βραβείο και μετά την ανακοίνωσή της ότι καταδικάζει την όποιας μορφής βία και ξεκινά έρευνες για το περιστατικό.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη αυτή μάλλον ως θετική κρίνεται και αναμένουμε την όποια απόκριση από τον Rock, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει μιλήσει ούτε εμφανιστεί πουθενά, σε αντίθεση με τον Smith ο οποίος αμέσως μετά την τελετή παραβρέθηκε στο λαμπερό πάρτι του Vanity Fair όπου και διασκέδασε σα να μην υπήρχε αύριο -και σα να μην είχε συμβεί τίποτα, επίσης!

Ζωή Κίττα