Harrison Ford - Calista Flockhart: Το απλό μυστικό πίσω από έναν επιτυχημένο γάμο 20 χρόνων

05.05.2022
Harrison Ford - Calista Flockhart: Το απλό μυστικό πίσω από έναν επιτυχημένο γάμο 20 χρόνων
Με σχεδόν 20 ευτυχισμένα χρόνια γάμου, φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ιστορία αγάπης μεταξύ του Harrison Ford και της Calista Flockhart. Ένα από τα πιο σταθερά ζευγάρια του Χόλιγουντ έχει ευδοκιμήσει σε έναν κόσμο όπου τα μακροχρόνια ειδύλλια σπανίζουν. Και επειδή κάθε άνθρωπος γοητεύεται από σχέσεις που φαίνονται ακλόνητες, διάβασε παρακάτω το μυστικό πίσω από τη μακροχρόνια επιτυχία αυτού του ανθεκτικού στο χρόνο, ζευγαριού.

Μια αγάπη που άνθισε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες

Όταν η Calista και ο Harrison συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις Χρυσές Σφαίρες το 2002, η ηθοποιός έριξε το ποτό της πάνω του την ώρα που μιλούσαν. Ίσως αυτό το μικρό αδέξιο ατύχημα βοήθησε να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους. Ειδικά δεδομένου ότι η συνάντηση με τον εμβληματικό ήρωα δράσης της σειράς Indiana Jones, πρέπει να είχε τη δική της ιδιαιτερότητα. Με τη σειρά της, η Calista είναι επίσης μια αξιοσέβαστη ηθοποιός που έχει κατακτήσει Χρυσή Σφαίρα.

Είναι προφανές ότι αυτοί οι δύο είχαν το ίδιο επάγγελμα και γνώριζαν καλά το Χόλιγουντ, αλλά όσον αφορά την ιδιωτική ζωή, δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί. Αυτός χώρισε δύο φορές και ήταν ήδη πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αυτή ήταν single μητέρα ενός φρεσκο-υιοθετημένου αγοριού.

Είναι το χαριτωμένο «μικρό αγόρι» της παρόλο που είναι 22 χρόνια μεγαλύτερός της

Η διαφορά ηλικίας 22 ετών ήταν μια άλλη «μεγάλη» διαφορά μεταξύ του ζευγαριού. Αλλά φαίνεται ότι η ηλικία είναι πραγματικά απλώς ένας αριθμός όταν πρόκειται για αυτό το ζευγάρι. Έχοντας αναφέρει σε μια συνέντευξη το 2003 ότι η διαφορά ηλικίας «δεν την ενοχλεί», η Calista παραδέχτηκε μάλιστα ότι «συνεχίζει να ξεχνά ότι είναι 22 χρόνια μεγαλύτερος» από αυτήν. Στη συνέχεια συνέχισε προσθέτοντας ότι o διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ «μοιάζει με μικρό αγόρι» και λέγοντας ότι είναι πιο χαριτωμένος παρά όμορφος όταν ξυπνάει το πρωί.

Του αναζωογόνησε την αίσθηση της δέσμευσης

Τα τελευταία χρόνια πριν γνωρίσει την Calista, ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ συνήθιζε να πηγαίνει σε πάρτι σε κλαμπ. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι δεν είχε κάποια σοβαρή σχέση για πολύ καιρό, εκτός από αυτή που είχε με τα παιδιά του. Φαίνεται όμως ότι η γνωριμία με την Calista ήταν ένα σημείο καμπής στη ζωή του. Εξέφρασε μάλιστα την έκπληξή του όταν ανακάλυψε ότι «ήταν ικανός να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση και να δεσμευτεί σοβαρά».

Το να μοιράζεσαι τη ζωή μαζί σημαίνει επίσης να μοιράζεσαι δουλειές στο σπίτι

Ως μανιώδης πιλότος, ο Ford δεν απέχει πολύ από τον υπερήρωα που αναζητά την περιπέτεια και τον οποίο παίζει συνήθως στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα μετέφερε αυτό το πάθος στη σύζυγό του, η οποία δήλωσε ότι ένιωθε ελεύθερη στον αέρα και πρόσθεσε: «Επίσης νομίζω ότι το αγαπώ γιατί εμπιστεύομαι πραγματικά τον Harrison». Ωστόσο, παρά τα χόμπι του έξω από το σπίτι, το να είναι με το άλλο του μισό και να βοηθάει στο σπίτι, προέχει. Ο ήρωας του Indiana Jones έχει πει ότι θα πήγαινε να πετάξει, θα περπατούσε στο δάσος ή θα έκανε το ποδήλατο του βουνού μόνο αν πρώτα ολοκλήρωνε τις δουλειές που σπιτιού που του είχε ορίσει η γυναίκα του.

Επιπλέον, ο ηθοποιός είναι επίσης αφοσιωμένος μπαμπάς του υιοθετημένου γιου τους, του Liam, ο οποίος είναι τώρα στα 20 του. Ακόμη και αστειευόμενος δήλωσε το 2003 ότι είχε αρκετή εμπειρία στην αλλαγή πάνας, έχοντας μεγαλώσει 4 παιδιά πριν από τον Liam, «Είμαι καλός στην αλλαγή πάνας. Δεν έχει νόημα να αφήσουμε αυτή την εμπειρία να πάει χαμένη».

Η σιωπή είναι η συνταγή του για μια αιώνια σχέση

Ο ηθοποιός είναι γνωστό ότι είναι κλειστός άνθρωπος και προτιμά να κρατά ιδιωτική την προσωπική του ζωή. Αλλά όταν ρωτήθηκε για το μυστικό πίσω από τον σταθερό γάμο του, είχε αυτή τη συμβουλή: «Μη μιλάς. Κούνα το κεφάλι σου».

Φαίνεται ότι η σιωπή είναι η χρυσή συνταγή που χρησιμοποιεί όχι μόνο στην επαγγελματική του ζωή αλλά και όταν πρόκειται για τη σχέση του ζευγαριού. Και από ότι βλέπουμε, μέχρι στιγμής, λειτουργεί σαν γούρι.

Αν θέλεις να μάθεις και τα μυστικά του Tom Hanks για έναν επιτυχημένο γάμο δες εδώ