Η Αγγελική Νικολούλη απαντά για το κόκκινο σακάκι: Όταν το φορά σημαίνει όντως ότι έλυσε μια υπόθεση, ή όχι;

27.03.2022
Η Αγγελική Νικολούλη απαντά για το κόκκινο σακάκι: Όταν το φορά σημαίνει όντως ότι έλυσε μια υπόθεση, ή όχι;
Η δημοφιλής ρεπόρτερ απαντά σε ένα από τα πιο φλέγοντα ερωτήματα των ημερών, που όμως δεν αφορά σε κάποιο μυστήριο τα οποία ερευνά.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα με φανατικούς θαυμαστές να την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα.

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται ξανά στις επάλξεις με κύριο θέμα το οποίο ερευνά τους τραγικούς θανάτους των τριών αδελφών στην Πάτρα.

Με αφορμή πρόσφατες στυλιστικές επιλογές της στην εκπομπή, επανήλθε, μέσω social media, ο "θρύλος" που τη θέλει όταν έχει λύσει μια υπόθεση να φορά κόκκινο σακάκι. Ισχύει άραγε κάτι τέτοιο;

Στην εφημερίδα Real έδωσε μια συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη και μεταξύ των ερωτήσεων που κλήθηκε να απαντήσει ήταν ένα αίτημα για επιβεβαίωση ή διάψευση του εν λόγω επιχειρήματος.

H Αγγελική Νικολούλη αγκαλιά με το γιο της ρίχνει το instagram! [Φωτογραφίες]

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα!», απάντησε εκείνη, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. «Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», συνέχισε και τώρα ξέρουμε όλοι την αλήθεια.