Ιωάννα Πηλιχού Vs Γιώργος Λιάγκας: Η οργή της ηθοποιού για την τοποθέτηση του παρουσιαστή

11.03.2022
Ιωάννα Πηλιχού Vs Γιώργος Λιάγκας: Η οργή της ηθοποιού για την τοποθέτηση του παρουσιαστή
«Οπότε για να καταλάβω, δεν είναι ανήθικο να σπας δημόσια πλάκα με το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά είναι ανήθικο το θύμα 6 χρόνια μετά να θυμάται ότι έσπασες πλάκα με την ιστορία του δημόσια...»

Η Ιωάννα Πηλιχού σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Mega αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας κάποια χρόνια πριν για εκείνη όταν είχε πέσει θύμα παρενόχλησης. Όπως είχε αποκαλύψει: «Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή».

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του απάντησε στην Ιωάννα Πηλιχού: «Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι, όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν σε μία άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Δηλαδή βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δε μπορείς να το κάνεις. Λέγαμε για την κουτσή Μαρία, τώρα ποιος γελάει για την κουτσή Μαρία; Έχουν αλλάξει οι εποχές ορθώς, αλλά τώρα αν ανασύρουμε τι λέγαμε όλοι πριν 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε μπορεί να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχουμε πει πριν από 10-15 χρόνια. Είναι λάθος», είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας.Η οργή της Ιωάννας Πηλιχού
Η ηθοποιός από ότι φαίνεται εξοργίστηκε από τον παρουσιαστή και του απάντησε μέσα από το Ιnstagram. «Οπότε για να καταλάβω, δεν είναι ανήθικο να σπας δημόσια πλάκα με το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά είναι ανήθικο το θύμα 6 χρόνια μετά να θυμάται ότι έσπασες πλάκα με την ιστορία του δημόσια. Το ακούσαμε και αυτό. Οφείλω λοιπόν να έχω βραχυπρόθεσμη μνήμη, γιατί δικαίωμα στη μακροπρόθεσμη δεν έχω, όπως ενημερώνομαι σήμερα. Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη για τη λανθασμένη στάση σου κάποια χρόνια πριν. Συγχαρητήρια».