Θοδωρής Αθερίδης: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν παντρεύεται με τη Σμαράγδα Καρύδη

04.03.2022
Θοδωρής Αθερίδης: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν παντρεύεται με τη Σμαράγδα Καρύδη
Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την εφηβεία του, την κόρη του, αλλά και τη Σμαράγδα Καρύδη

Για την εφηβεία του, την κόρη του αλλά και τη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: "Με ζήλευε υπερβολικά, ήταν καταπιεστική αλλά στο σπίτι περνούσαμε ωραία" [video]

"Έμεινα στο λύκειο, έκανα την Β’ λυκείου 2 φορές. Με έδιωξαν και από το σχολείο και πήγα σε άλλο και είπα κάτσε να συγκεντρωθώ λίγο να το τελειώσουμε. Με έδιωξαν γιατί ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους κρατούσα όλους έξω με αποχή για να φύγουν οι βρύσες, γιατί είχαμε δύο κρούσματα ηπατίτιδας. Μετά άρχισα να διαβάζω, πήρα απολυτήριο με 17, πέρασε σε Τ.Ε.Ι. Είχα φύγει από το σπίτι στην εφηβεία, συζούσα με μια κοπέλα, αλλά είχα και κρίσεις πανικού από τα 15 μου. Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου, ήταν μια κόλαση. Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αλλά δεν ήξεραν τι έκανα. Αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα είχαν αυτοκτονήσει….Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία. Έχω γυρίσει στο σπίτι με μύτη μελιτζάνα και η μάνα μου λιποθύμησε μόλις με είδε. Είναι άσχημα να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο" είπε αρχικά Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απαντά ανοιχτά για τη "σχέση" με την Κατερίνα Παναγοπούλου και για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Σχετικά με την κόρη του, ο ηθοποιός είπε:"Αν είχα γιο θα φοβόμουν πάρα πολύ. Και με τον εγγονό μου φοβάμαι, έτσι όπως τον βλέπω τώρα. Αν και η κόρη μου έκανε μια μαγκιά στα 16 της, με έστειλε αδιάβαστο. Με ένα μεθύσι που είχε σε αυτή την ηλικία και έμεινε αναίσθητη. Μέχρι να καταλάβω ότι ζει… Πήγαμε και την πήραμε από ένα σπίτι που ήταν σε πάρτι, την πήγαμε στο νοσοκομείο και της βάλαμε ορούς. Εκεί έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου".

Σε ό,τι αφορά τη Σμαράγδα Καρύδη και τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί, ο ίδιος είπε: "Δεν έχω πάρει διαζύγιο, είναι γνωστό, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να πετύχει. Είμαι και άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό και παρόλα αυτά το μυστήριο δεν το τίμησα, όπως έπρεπε, δεν θα δοκιμάσω, για να ξαναποτύχω. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε. Ήρθαν και κούμπωσαν πολλά πράγματα με την Σμαράγδα. Αν δεν ήταν έτσι, το πιθανότερο δεν θα ήμασταν μαζί. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα, ήταν πως θα το πω στην Ελένη… Στην Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία. Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία".