Katy Perry για Orlando Bloom : «Μου αρέσει να κυκλοφορεί ολόγυμνος στις διακοπές. Είναι ένας άγριος επιβήτορας»

11.02.2022
Katy Perry για Orlando Bloom : «Μου αρέσει να κυκλοφορεί ολόγυμνος στις διακοπές. Είναι ένας άγριος επιβήτορας»
Μερικά «χούγια» απλά... δεν κόβονται!

O Orlando Bloom έχει μια αγαπημένη συνήθεια να κυκλοφορεί γυμνός όταν είναι σε διακοπές και όπως δήλωσε η αρραβωνιαστικιά του Katy Perry, δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να τον «τιθασεύσει» . Μάλιστα οι fans του τον θυμούνται να κάνει γυμνός κωπηλασία, ένα στιγμιότυπο του που κατέγραψαν οι παπαράτσι το 2016.

Τώρα που το ζευγάρι έχει δημιουργήσει, πλέον, οικογένεια μαζί με την κόρη τους Daisy, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο The Kyle & Jackie O Show, ότι ο Bloom, «δεν έχει αλλάξει καθόλου». Ο ηθοποιός των Πειρατών της Καραϊβικής, αρνείται να ντυθεί στις διακοπές του και προτιμά να κυκλοφορεί όπως τον γέννησε η μαμά του. Και η Perry δεν παραπονιέται. «Δεν μπορείς να βάλεις ηνία σε αυτόν τον άντρα», είπε γελώντας. «Είναι ένας άγριος επιβήτορας, και έτσι μου αρέσει!».

Orlando Bloom: Απολαμβάνει το μπάνιο του ολόγυμνος και τρελαίνει τους followers του

Ο Bloom δεν χρειάζεται καν τους παπαράτσι να δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες του, καθώς είναι ευτυχής να το κάνει μόνος του. Πέρσι το καλοκαίρι προσέφερε στους followers του στο Instagram, ένα πλάνο των οπίσθιων του σε ένα πολυσύχναστο πάρκο, γεμάτο κόσμο. Και φυσικά, ο διάσημος παραγωγός Howard Stern κάποια στιγμή αναρωτήθηκε για τον ανδρισμό του σταρ, τον οποίο δεν διστάζει να εμφανίσει δημόσια. Ο Bloom διαμήνυσε στον Stern, ότι «Πραγματικά δεν είναι τόσο μεγάλος. Τα πράγματα επεκτείνονται στις κάμερες με μεγάλο οπτικό φακό. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση».

Η Perry δεν έχει πειστεί ακόμα από τον καλό της, για να τον συνοδεύσει στη γυμνή συνήθεια του, αλλά σίγουρα o Bloom το έχει προσπαθήσει. «Με ρώτησε αν ήθελα να κυκλοφορώ κι εγώ γυμνή», είχε πει στο The Kyle & Jackie O Show. «Και εγώ του απάντησα “Μπα, δεν νομίζω”». Έτσι, προς το παρόν, ο Bloom δεν φοράει ρούχα, αλλά μην περιμένεις να δεις σύντομα την Perry να τον συνοδεύει γυμνή στο σπορ της κωπηλασίας.