7 διάσημα ζευγάρια που έγιναν ή περιμένουν να γίνουν γονείς μέσα στο 2022

12.02.2022
7 διάσημα ζευγάρια που έγιναν ή περιμένουν να γίνουν γονείς μέσα στο 2022
Δεν είναι και λίγοι οι διάσημοι γονείς που θα υποδεχθούν τα μωράκια τους μέσα στο 2022. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έχουν φροντίσει να το ανακοινώσουν μέσω social media και όπως καταλαβαίνετε ο ενθουσιασμός των fans τους είναι τεράστιος. Παρακάτω μπορείς να δεις φωτογραφίες και να διαβάσεις τις ιστορίες, για το πώς οι celebrities αποφάσισαν να ενημερώσουν τους fans τους ότι «Ναι, περιμένουμε μωρό!» ή «Ναι, ήρθε το μωράκι μας».

Cristiano Ronaldo και Georgina Rodriguez

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo πρόκειται να γίνει πατέρας για 5η φορά. Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση στο Instagram γράφοντας: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη — ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε».

Kylie Jenner και Travis Scott

Ο ράπερ Travis Scott και η Kylie Jenner έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και είχαν φροντίσει να μοιραστούν τη χαρά τους από τις μέρες της εγκυμοσύνης.

Chris Pratt και Katherine Schwarzenegger

Η Katherine Schwarzenegger είναι ξανά έγκυος από τον Chris Patt. «Πέρυσι περίπου αυτή την εποχή έγινα μαμά. Τι μαγική χρονιά ήταν αυτή. Παρακολουθώ το κοριτσάκι μου με δέος καθώς μεγαλώνει και αλλάζει — μεταβαίνοντας από βρέφος σε μωρό και τώρα στη φάση του παιδιού!» έγραψε στο instagram.

Jennifer Lawrence και Cooke Maroney

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο του 2015 και του 2016, Jennifer Lawrence, μπήκε στο όμορφο ταξίδι της μητρότητας με τoν Cooke Maroney. Σχολιάζοντας τις φήμες, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στη βραδυνή εκπομπή «The Late Show With Stephen Colbert».

Rosie Huntington-Whiteley και Jason Statham

Το ζευγάρι απέκτησε πρόσφατα το δεύτερο παιδί του. Λίγο καιρό πριν η Rosie δημοσίευσε μια φωτογραφία που καμάρωνε για την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας ότι ήρθε η ώρα για τον γύρο #2.

Rihanna και A$AP Rocky

Το διάσημο ζευγάρι, ο A$AP Rocky και η Rihanna, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι περιμένουν παιδί. Αυτή η είδηση ​​ήρθε μετά από χρόνια φιλίας και μήνες ραντεβού. Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Harlem της Νέας Υόρκης, παρουσιάζουν τη Rihanna να δείχνει περήφανα την κοιλίτσα της.

Nick Jonas και Priyanka Chopra Jonas

Η ηθοποιός του Quantico μοιράστηκε ένα γλυκό σημείωμα στο Instagram της λέγοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης στιγμής, καθώς επικεντρωνόμαστε στην οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».