Σάκης Ρουβάς για Απόστολο: "Του βγάζω το καπέλο - Έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο τον βλέπω με το Survivor"

10.02.2022
Σάκης Ρουβάς για Απόστολο: "Του βγάζω το καπέλο - Έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο τον βλέπω με το Survivor"
Ο Έλληνας σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον αδελφό του, που αυτό το καιρό δοκιμάζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Τέσσερα τα αγόρια της οικογένειας Ρουβά, όπως θύμισε ο Σάκης στον Νίκο Μουτσινά [εκτός από τον Απόστολο, υπάρχουν και ο Βασίλης με τον Νίκο, θυμίζουμε εμείς] και στο πλαίσιο της συζήτησής τους, μίλησαν για την απόφαση του σεφ να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Σάκης δεν έκρυψε την περηφάνια του για την παρουσία του αδελφού του Απόστολου στο Survivor, ενώ παραδέχτηκε αφενός ότι έχει συγκινηθεί με την στάση του στο παιχνίδι, αφετέρου πως άλλαξε ακόμη και ο τρόπος που τον βλέπει ο ίδιος πλέον.

«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο. Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδερφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα.