Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 18 ετών και ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

09.02.2022
Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 18 ετών και ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε χθες και η ίδια μοιράστηκε μια πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία.

18 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η Μελίνα Νικολαΐδη και ήταν πρώτος ο πατέρας της που της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της και μάλιστα με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο, αν "ζυγίσει" παραπάνω το γεγονός ότι ο πάλαι ποτέ άσσος του ελληνικού ποδοσφαιριστής μιλά σπάνια επί προσωπικού.

Μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει σε συνδρομητικό κανάλι, ο Ντέμης ευχήθηκε στη μοναχοκόρη του τη Δευτέρα το βράδύ: "Να πούμε 'χρόνια πολλά' στην κόρη μου που σε λίγα λεπτά γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται" είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανώς συγκινημένος.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, λέγοντας: "Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε. Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται…". Λίγο μετά, πρόσθεσε: "Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα". (Μπορείς να δεις το απόσπασμα ΕΔΩ)

Την ίδια στιγμή, προφανώς, η Μελίνα γιόρταζε τα γενέθλιά της με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα πόζαρε χαμογελαστή και ύστερα μοιράστηκε τη φωτογραφία αυτή στα stories της μαζί με τις απαραίτητες καρδούλες. Ο Βασίλης Μπισμπίκης στη συνέχεια έκανε repost τη γλυκύτατη ανάρτηση και έτσι την είδαμε κι εμείς!

Ανάρτηση, φυσικά, έκανε και η περήφανη μαμά. Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της και τις συνόδευσε με την εξής γεμάτη αγάπη λεζάντα: "Εσυ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρονια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρο μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!"

Ιδού και χρόνια πολλά κι από εμάς.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν ακόμη ένα παιδί, τον 14χρονο Γιώργο, ο οποίος έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας του στη μαγειρική και πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις είναι στην κουζίνα και δοκιμάζει συνταγές, εντυπωσιάζοντας τη μητέρα του, η οποία συχνά μοιράζεται δημόσια τις δημιουργίες του. Όπως αυτή την πιο πρόσφατη φορά, για παράδειγμα:

Τον περασμένο Ιούλιο, το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό τους ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας. "Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας", διαβάσαμε στην ανακοίνωση που έφερε τις υπογραφές και των δύο και δεν είδαμε άλλες δηλώσεις έκτοτε.