Άγριες Μέλισσες – Μαρία Πετεβή: «Στο δρόμο μου έλεγαν… βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση»

06.02.2022
Άγριες Μέλισσες – Μαρία Πετεβή: «Στο δρόμο μου έλεγαν… βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση»
«Όταν διάβασα ότι ο Μελέτης είναι ξάδερφός μου, λέω άντε αφηγήσου αυτό τώρα,..»

Στο Dot βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Πετεβή. Η τηλεοπτική Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στον ρόλο της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα πενθήσει μόλις τελειώσει η σειρά. Αποκάλυψε, ακόμη πως ο κόσμος την έβριζε στο δρόμο, λόγω της ερωτικής σχέσης της Πηνελόπης με τον Μελέτη.

«Φέτος είναι ο τελευταίος χρόνος των Άγριων Μελισσών. Είναι ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα όταν είναι να ολοκληρωθούν. Θα πενθήσω όταν τελειώσει η σειρά. Έχω αγαπήσει πολύ όλους τους συναδέλφους, είναι μια… οικογενειακή συνθήκη. Οπότε, αυτό κυρίως θα πενθήσω. Η επιτυχία φέρνει στάνταρ που πρέπει να ξεπεράσεις. Θα ήθελα μετά να κάνω έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Το ρόλο της Πηνελόπης τον ερωτεύτηκα κατευθείαν», είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή.

Για το πώς πήρε το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είπε: «Είδε η μητέρα μου ότι γινόταν η οντισιόν και με πήρε να μου πει να πάω. Και τυχαία με πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο και πήγα για να το απορρίψω. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα με έπαιρναν στις Άγριες Μέλισσες. Την πρώτη κάναμε μια συζήτηση με τον Λευτέρη Χαρίτο και τη δεύτερη πήγα για κάστινγκ.

Με δοκίμασε με δυο τρεις ανθρώπους. Με ήθελαν για το ρόλο της Πηνελόπης, αλλά έκανα το κάστινγκ με άλλο ρόλο. Δεν είχε γραφτεί ακόμα, γιατί ο ρόλος μου στα πρώτα 20-30 επεισόδια ήταν σχεδόν βουβός. Όταν με πήγαν στον παραγωγό για να κλείσουμε τη δουλειά δεν το κατάλαβα, νόμιζα ότι με συνόδευαν στην έξοδο».

Η Μαρία Πετεβή είπε στη συνέχεια: «Δεν περίμενα ότι οι Άγριες Μέλισσες θα είχαν αυτή την απήχηση. Η Πηνελόπη θα περάσει από σκοτεινά μονοπάτια ψάχνοντας δικαιοσύνη για το φόνο του Αλέξη. Όταν διαβάζω τα σενάρια στο σπίτι, δακρύζω για την Πηνελόπη. Θα ήθελα να καταλήξει η Πηνελόπη με τον Μελέτη γιατί είναι αγνός έρωτας. Υπήρχαν φορές που μέσα στη μέρα άκουγα περισσότερο το όνομα Πηνελόπη παρά Μαρία».

Η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε επίσης: «Όταν διάβασα ότι ο Μελέτης είναι ξάδερφός μου, λέω άντε αφηγήσου αυτό τώρα, ότι είναι ο πρώτος ξάδερφός και υπάρχει αμαρτία. Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο γι’ αυτό, λες και το έκανα εγώ. Μου έλεγαν “αηδίες, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση”».