Madonna: Η συνάντηση με τον Kanye West και οι κατηγορίες εναντίον του για επίθεση

14.01.2022
Madonna: Η συνάντηση με τον Kanye West και οι κατηγορίες εναντίον του για επίθεση
Πόζες στο Instagram υπό τη σκιά αστυνομικής έρευνας για σωματική βλάβη! Πού έμπλεξε πάλι ο Kanye;

Φουλ ερωτευμένος ο Ye -όπως λέγεται πια ο Kanye West- και δεν κρύβεται. Η νέα του σύντροφος, Julia Fox, μάλιστα, μίλησε δημόσια για τον έρωτά τους περιγράφοντας τα δύο πρώτα τους ραντεβού και τα συναισθήματά της.

Μετά τα... "φανερώματα" το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να "κυκλοφορεί" και το χθεσινό βράδυ τους βρήκε hotspot του Λος Άντζελες Delilah με "υψηλή" παρέα. Madonna, Antonio Brown και Floyd Mayweather μεταξύ εκείνων που διασκέδασαν μαζί και οι φωτογραφίες έφτασαν από διάφορους λογαριασμούς, ξεκινώντας από αυτόν της ίδιας της βασίλισσας της ποπ, η οποία, μάλιστα αστειεύτηκε στη λεζάντα ως εξής: "Βγήκα για δείπνο με την Julia για να μιλήσουμε για την ταινία μου ξαφνικά εμφανίστηκαν διάφοροι τύποι". Μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες όμως εμείς θα εστιάσουμε στην πληροφορία που, μάλλον, έδωσε και αφορά στην επιλογή της Fox για την κινηματογραφική βιογραφία της που ετοιμάζει.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε υπό τη σκιά φημών που θέλουν τον Kanye να έριξε μπουνιά σε θαυμαστή που του ζήτησε αυτόγραφο. Επίσημα ο ράπερ δεν έχει σχολιάσει το γεγονός όμως λέγεται όιτ έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα... Αναμένονται εξελίξεις.