Orlando Bloom: Το γλυκό υποκοριστικό του και οι τρυφερές ευχές από Katy Perry και Miranda Kerr

14.01.2022
Orlando Bloom: Το γλυκό υποκοριστικό του και οι τρυφερές ευχές από Katy Perry και Miranda Kerr
Η νυν σύντροφός του τον αποθεώνει στο Instagram και η πρώην στέλνει αγάπη και ευχές και στους δυο.

45 χρόνια ζωής συμπλήρωσε χθες (13/1/2022) ο Orlando Bloom και η σύντροφός του του αφιέρωσε μια γλυκύτατη ανάρτηση στο Instagram. 9 φωτογραφίες και ένα βιντεάκι μοιράστηκε η 37χρονη ποπ σταρ για τον "καλό" της και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής:

Χαρούμενα 45 στον πιο ευγενικό, βαθύ, καλόψυχο, σέξι και δυνατό άντρα που γνωρίζω. Σ' ευχαριστώ που είσαι για μένα μια διαρκής πυξίδα, μία ακλόνητη άγκυρα και φέρνεις τη χαρά της ζωής σε κάθε δωμάτιο όπου μπαίνεις. Είσα ο έρωτας και το φως της ζωής μου. Ευγνωμονώ τα τυχερά μου αστέρια για εσένα και την αγαπημένη μας dd [μιλά για την κόρη τους, Daisy Doe]

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση της Perry ξεχωρίζει σίγουρα αυτό της Miranda Kerr, πρώην συζύγου του Bloom και μητέρα του γιου του, Flyn (11). Οι σχέσεις του πρώην ζεύγους -με τους νυν συντρόφους τους μάλιστα- είναι υποδειγματικές και το διάσημο μοντέλο έχει σχολιάσει επανειλημμένα αναρτήσεις και των δύο. Αυτή τη φορά εύχεται χαρούμενα γενέθλια στον Orly και δηλώνει πόσο τους αγαπά και τους δύο!

Προς επιβεβαίωση του υποκοριστικού και το σχόλιο της Chelsy Handler η οποία εκτός από τις ευχές εκδηλώνει δημόσια τον θαυμασμό της για τον καλό της φίλο, Orly!